a wiecie co ja chce aby losowanie bylo od 8 lvl (od 1 tez ale by mnie wyklneli

) a wiecie dlaczego? bo na 8 lvl mozna juz byc na mainie i mozna kozystac z dobr.. z maina chyba ze chce sie byc rookslayerem. a pacc na 1000 pierwszych osob ktore sie zaloguja jest nierealne bo o ktorej h losowanie i o tej poze jakas osoba wraca ze szkoly i siada przed kompem a ty np w tym czasie spisz to nielodz sie ze cos zostanie dla ciebie jak to bedzie np 4h a ty wracasz do szkoly o 15h nierealne chyba ze jestes chory albo niepracujesz i do szkoly nie chodzisz..
pacc na 1 dzien.. glupis jak niewiem co outfit zmienisz znudzi ci sie i bah papa pac papa outfit i tyle nic nie zrobisz przez 1 dzien a tymbardzie ze gdziesz wyjedziesz
popieram osobe ktora niechce podzialu lvl bo to chore ktos kto mial postac na 60 lvl i zotal hackniety i musial zrobic nowa postac ma 10 lvl i co mily uprzejmy gostek ktory gral sprawiedliwie nic nie dostanie bo akurat mial hack pomyslcie!!
o i jak cos se przypomne gupiego to napisze
a ja gralem w mu-online, kal-online, knight online, ragnarock i kazda gierka mi sie znudzila po pol roku a w tibie gram od 4 lat i jakos dalej mi sie nie nudzi

no czasem mam napady ze mi sie niechce a w ogule to mi sie chce dalej grac TIBIA MA TO COS!!!
i sorki za bledy ale mam dysortografie
@pawelcio
hmm.. kazdemu po jakims czasie sie znudzi jeden outfit i bedziesz chial go sobie zmienic.. no tak a dysortografia to powiedz mi jak z tym walczyc czy czytac piec razy dziennie slownik do polskiego?! aaa.. lekcjie polskiego z roznymi tymi bajerami chodze uczeszam i nic ucze sie normalnie ale ja niemoge tego sie nauczyc wiec wybacz..