Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2007, 15:40   #158
Pawelcio
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Z łona matki

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 15
Skille: 54+/54+
Poziom mag.: 3
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZdicH Pokaż post
a wiecie co ja chce aby losowanie bylo od 8 lvl (od 1 tez ale by mnie wyklneli) a wiecie dlaczego? bo na 8 lvl mozna juz byc na mainie i mozna kozystac z dobr.. z maina chyba ze chce sie byc rookslayerem. a pacc na 1000 pierwszych osob ktore sie zaloguja jest nierealne bo o ktorej losowanie i o tej poze o ktorej jakas osoba wraca ze szkoly i siada przed kompem a ty np w tym czasie spisz to nielodz sie ze cos zostanie dla ciebie jak to bedzie np 4h a ty wracasz do szkoly o 15h nierealne!!! pacc na 1 dzien.. glupis jak niewiem co outfit zmienisz znudzi ci sie i bah papa pac papa outfit i tyle nic nie zrobisz przez 1 dzien a tymbardzie ze gdziesz wyjedziesz popieram osobe ktora niechce podzialu lvl bo to chore ktos kto mial postac na 60 lvl i zotal hackniety i musial zrobic nowa postac ma 10 lvl i co mily uprzejmy gostek ktory gral sprawiedliwie nic nie dostanie bo akurat mial hack pomyslcie!! o i jak cos se przypomne gupiego to napisze a ja gralem w mu-online, kal-online, knight online, ragnarock i kazda gierka mi sie znudzila po pol roku a w tibie gram od 4 lat i jakos dalej mi sie nie nudzi no czasem mam napady ze mi sie niechce a w ogule to mi sie chce dalej grac TIBIA MA TO COS!!! i sorki za bledy ale mam dysortografie
Z kąd wiesz ze mi się znudzi ? nie odpowiadaj na moje zdania ktore nie sa zaznaczone na koncu takim znakiem " ? " I idz sie poucz zebys nie mial "dysortografie", a nie grasz 4 lata w tibie -.-
@topic-
Moja odpowiedz jest na stronie nr 16 ;>

Ostatnio edytowany przez Pawelcio - 04-01-2007 o 15:43.
Pawelcio jest offline