Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2007, 15:43   #1436
Bake Samo
Użytkownik Forum

Bake Samo's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Zielona Gora

Stan: Niegrający
Imię: Bake Samo
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 138
Skille: 97/96
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kora Pokaż post
Tak jesteś frajer. Może i mógłby poszukać ale napisał ,że chce filmiki z 7.9 . Nie ma tibi cam może starej i nie ma zamiaru ściągać ? Pomyśl.
OFFTOP.

A my nie mamy zamiaru krecic nic co jest nakrecone pod nowa wersje tibi bo jakiemus lolowu nie chce sie sciagac/szukac odpowiedniej wersji tibi. Przegladnijcie sobie XXX stron w tym temacie a znajdziecie komenty na ten temat.

Albo nie, wiecie co? wam sie nie chce szukac a mnie pisac, wkleje wam to po prostu....

Polecimy stronami a next time bede to po prostu cytowal i cytowal i cytowal....

Str. 82
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bake Samo Pokaż post
A co do ludzi proszacych o filmy ktore oczywiscie juz sa nagrane a takze do osob piszacych o nagrywanie TYCH samych filmow pod inna TIBIE tez BIG NC lamy wezcie sobie zassajcie taka jaka tibie potrzebujecei ogladnijcie i sie cieszcie a nie dupe zawracacie bo WAM sie NIE chce -.-!!!!
Str. 90
Cytuj:
Byl bym bardzo wdzieczny gdybys zassal klienta pod ktorego juz JEST nagrany tan filmik i nie zawracal dupy.

Dziekuje
Baba.
rowniez str. 90
Cytuj:
Nom dobra wiec powtorze.....

Byl bym bardzo wdzieczny gdybys zassal klienta pod ktorego juz JEST nagrany tan filmik i nie zawracal dupy.

Albo wiem co zrobie, daj mi adres wpadne do ciebie na chate zrobe ci herbatke zassam tibie 7.5 + tibiecam zassam potrzebny film skocze po popkorn przyniose herbatke odpale ci filmik i sobie go ogladaj! po co cos robic? po co szukac? jak mozna dupe truc! i to nie ja sie bulwersuje tylko ty ^.-

P.S
Lord Terus - JESTES BOSKI! jak ty to zrobiles? jak znalazles tibiacam, tibie 7.5 KTOREJ PRZECEIZ NIE MA? Dzieki

cu.
Str. 102
Cytuj:
ale dalej mnie ludzie w ryj bija "nakrec film pod nowa tibie"(bo jestem uposledzony i nie potrafie zassac wedlog instrukcji odpowiedniej wersji tibi i odtworzyc filmow) ale wbijam w to juz sie tym nie przejmuje, nie moj problem
Str 113
Cytuj:
@Devil666

nie chce mi sie pisac, nie wiem ktory raz juz pisze co sadze o takich ludziach ktorym nie chce sie zassac 5mb i obejzec co sie tam tylko chce, zmienilo sie cos na tych terenach po updacie ktore sa nagrane? NIE! wiec po co je nagrywac? nie chce ci sie zassac co trzeba nie dosc ze masz napisane krok po kroku jak co zrobic, to jestem PEWIEN ze Cichemu sie tez tego nagrywac nei chce robic. pzdr ; o
Dobra wiecej nie bede cytowal wiec tyle, pozniej bede wam taki spamik wklejal jak ktos jeszcze bedzie widzial problem w tym....

Koniec OFFTOPA.

Ostatnio edytowany przez Bake Samo - 04-01-2007 o 15:46.
Bake Samo jest offline   Odpowiedz z Cytatem