Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2007, 16:46   #217
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
Domyślny

@ Roshar
Juz nie expicie (+-20 fragów w 2 tygodnie robi swoje).

@Fani Nemtora
Jak moze sam zsolowac pól EM. Nie jest wstanie zabic solo nawet mnie, poprostu ogranicza go exhousted (+- 2 sec) podczas gdy mnie (+- 0,9 sec). On moze walnac ue w porywach do 1k, podczas gdy ja sie uham 700 (?), a moge sie uhnac 2 razy w tym czasie. Wielokrotnie sprawdzal moj hotkey i napewno sam przyzna ze sam nie jest wstanie nic zrobic.

@Ghetti
13:39 Ghetti [73]: eli nie walczy 13:39 Ghetti [73]: jak wruci dochodzi do CO podono

Rotfl, Eli zna Nemtora bardzo dobrze, sa (wlasciwie lepiej pasowaloby byli) przyjaciólmi. Wiedzielismy ze Piechtolot, brollik i reszta sorow robi PG tylko po to zeby z nami walczyc. Chcielismy wiele razy ich zabic. Dlaczego tego nie zrobilismy? Eli zawsze mówil cos w stylu "oni sa z Nemtorem, on nigdy nie bedzie ze mna walczyl, jestesmy przyjaciolmi". Ostatecznie nigdy ich nie bilismy, jak tylko wbili ~150 lvle Nemtor (poslugujac sie Jowinna oczywiscie) zadeklarowal wojne, zabijajac 2 ludzi przed deklaracja.

Mimo ze Eli zna Nemtora bardzo dobrze to zrobi wszystko dla EM i bylo oczywiste ze nigdy nas nie zostawi tak jak i my jego. Jest mi poprostu przykro ze to wlasnie Polak postepuje w ten sposob, nikt inny.

@Rest
Moze i Anima jest zgrana, ale jestem pewny ze nie tak jak EM. Kilka osob zaplacilo- ich sprawa, ale 95% zostalo. 2 lata na ventrilo robi swoje. Nie jestesmy tylko grupa ludzi ktora lubi grac w tibie, jestesmy zgrana gildia. W EM sa ludzie z Izraela, Polski, Szwecji, Niemiec, Holandi, Ukrainy, USA, Brazyli, Hiszpani. Kazdy jest w stanie poswiecic kilka swoich pixeli dla gildi. Nikt z nas nigdy nie zapyta o pokój, bedziemy walczyc mimo ze zadna ze stron nie jest w stanie wygrac. Nigdy nie zawrzemy tez rozejmu, ktory bylby niekorzystny dla kogos z nas. Albo wyjdziemy z tego wszyscy albo nikt. Wielu ludzi tez wini nas za to ze jestesmy w gildi ktorej liderem jest Zyd ale jest on 100000x lepszy niz Polacy w CO.

Hail EM

Ostatnio edytowany przez Hupe - 04-01-2007 o 17:19.
Hupe jest offline