Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2007, 17:56   #3949
dwafmen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Reda

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 85
Poziom mag.: 57
Domyślny

Jak ja tworze posatc to robie tak....
raty pod sklepem na rooku bugi i te bajery... ;]
miedzyczasie jakeis questy
potem na mainie jak jestem druidem knightem albo sorcem
8 lvl druid sorc ide na msiie zbieram jakies 500 oz do lotabaga tak expie do 20 lvlu na minosach... mam wtedy dosc kasy na pozadne eq z loota
potem na dwarfy do kopalni no i zaczyna sie zabawa az po guardy exp do 40 lvlu+ od 60 lvlu guardy to glownie lootowanie elf fortec venore i hunty rozne rozniste milej widziane

tym sposobem mozna zdobyc graja 3h dziennie 4 lvle na dzien z poczatku a potem po 1 lvl a na koniec po pol lvla a im dalej tym ciezej ;] wiec p jakims czasie trza kopic pacca na paccu po edron lazic jak kazdy wiec edron jest dobre tylko dla h lvli.... dla reszty to niebezpieczne miejsce
na lov lvlu to do ankrahmun tomby larvy... tiquanda i te bajersy :> nie tutaj ograniczej co do skilli xx/xx bo to czysty idiotyzm ;] expisz duzo nie ma expowisko na ktorym exp wlatuje w magiczny sposob grasz duzo masz duzo grasz malo masz malo... knightem dobrz exp wchodzi ale wysatrczy maly trap knight lezy sorcem ciezej sie expi jest to bardziej meczace ale trapnac sorca nie latwo nawet jaksie uda to moze uciec... tak wiec knight na no-pvp sux sorc pvp-enforced zwykle pvp dla poczatkujacych druid palladin jako noobchar albo bardzo duzy lvl... z palka duzo kasy schodzi na wyzszym lvlu nie robi to roznicy bo dochdoy sa wyzze niz wydatki ;] palkiem mozna killowac na MC sorc 28 lvl palladin 60 lvl... skilel ciagniemy ale to bardziej oszukiwanie cipsoftu sai takei sposoby a zeby wyexpic jak najwiecej trzeba duzo ryzykowac... najlepiej obrac sobie jakies dobre expowisko z ktorego sa spore dochody potem przezucic sie np na dragon lair na gl tez mozna ale trzeba miec fb na stalklery na wyzszym lvlu palkiem jak na gl cos to tylko dsy to jest moej zdanie na ten temat
dwafmen jest offline   Odpowiedz z Cytatem