Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik
Kuba zrozum... ja probuje podkreslic to, ze chlopaki musza sie zebrac porzadnie i wyeliminowac problem braku zaufania.
Poza tym nie ukrywam ze NIE jestem PVPmasta i moge nie miec racji co do "taktyki" w tej wojnie. Poprostu pisze swoje obiektywne sugestie - uszanuj to!
A to, ze nic nie wiedzialem? Nie wiedzialem dopoki nie przeczytalem tutaj. Nie wchodze na Tibie i nie pytam chlopakow z Ultimation czy EQ: "a kiedy zaatakujecie tych wrednych swe?????".
Czekam poprostu na informacje wlasnie tutaj, wiec nie unos sie.
[A jesli nie masz zamiaru ze mna dyskutowac - ignoruj moje posty, jakos z tym przezyje  ]
|
1. Właśnie o to chodzi że chłopaki się zebrali porządnie i cały "misterny plan poszedł w pi****du"

Przez 1 hmm... Można to uznać jako "błąd" gry?
2. No w sumie, masz racje, nie każdy zna kogoś z któreś stron wojny, niepotrzebnie naskoczyłem, sory. To chyba wina tego że mam dużo nauki teraz :\
3. Just call me Maroooooon ! :\ Nie lubie swojego imienia. Mimo iż mam na imie Jakub a nie Kuba, dużo luda uważa (niestety błędnie) że to jest to samo imie, a co za tym idzie: "Kuba to imie dla psa - by Jełopmer "xD
Edit:
@up
To, że wolisz wygraną Cruoris to można było się zorientować czytając Twoje poprzednie posty (nie w tym topicu ofc) i nie jesteśmy zdziwieni i zresztą w nosie mamy Twoje zdanie/opinie

(przynajmniej jeśli o mnie chodzi).
@Mali
KIEPQ TEN BŁĄD TO BYŁO WŁAŚNIE TP XDDDDD