Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rekin Master
[ironia mode on]idz na harmonie...malo ludzi na servie i nie ma ani 1 150+ ^^ ceny na harmonii sa ogromne ;/ oplaca ci sie grac...kazdy hunt bedzie ci sie zwracal, bo ceny sa taaaaakie duze...nikt ci nie ukradnie loot baga, a jak to zrobi to mozesz go zabic
[ironia mode off/]
Chodz na berylie or hunted or die!
|
pierw pograj na harmoni...... bo co na silverze bylo ze mpa kosztowalo 900k nic ci niedalo... wiesz ja jakos gram i zarabiam mimo ze dsm nie kosztuje 400k boh 200k a plate arma nieselne za 3k -.- duzo ludi... i co z tego... przynajmnije masz 2x wiekszy resp i mozna np, we 2 na tobmie siedziec a nie tak jak na silv ze dla ciebie respa nawet niebylo.... lootbaga niekazdy kradnie... na pvp tez kranda i co? chuj ci to dalo bo kradl to ziomek 8 lev i mogles mu nafikac bo zaraz loga dawal...tia pojdzie na dragi i co? ma taki sam zarobek jak na silverze... a zanim pojdize nie wime na demce dle... no to coz... troszke czasu mzoe minac... ceby boh rh etc.(to co z hydr) jest raczej taki sam prawie na all servach...(bo chodzi prawie tyle co djin...)... fakt to straszne...bo co na beryli jest all dorzsze o 10 k? >.<
tak wiem co to ironia, ale tym postem nieodpowiadalem na twoj, tylko ogolnie...
btw. jak umiesz pchac lootbaga to ci go nawet 100 lev+ niezajebie, pare razy ja tak mialem...(samemu majac 20 lvl+ 30+ 40+i 50+.......)
jedyny minus... brak mozliwosci zabijania....