hihihi shubik jak sie nie myle to ty Kubiklol ??

mam juz OC 1 jestem vanguardem i one knot shot of league albo jakoś tak zrypałem bo sie pomyliłem i dałem do 19 skila mastery rękawice a okazało sie ze vanguard ma tylko skile stuffa ale to nic nadrobie ;P ^^ żeby sie zmienićto nad npc bedzie żółty wykszyknik zrobisz dla niego questa idziesz do całego mastera tej waszej wu tangowskiej gildi i on cie zmienia ja polecam beggar

sa the best

a co do fasta wciskasz alt

ja niedługo będe mieć juz ten o wiele szybszy czar ale nie wiem gdzie nabyć

chyba znowu z questa ^^
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sante Mefisto
Moze ktos napisac jakie to ma wymagania? ;P
|
jak masz lepszego kompa od mojego kolesia amd athlon32 procek 1.7+ 256 sd ram geforce2 64MB to ci pojdzie bo mu idzie na słabych ^^
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alveon
ee jak to sciagnac??Bo wiecie gra mi sie podoba ale ten glupi internet explorer??Jak nim sciagac piszcie tu poradnik z ssami....
|
wchodzisz w downoland
wybierasz któryś z serverków a są tam 2 dopiero jak otworzysz to masz pełny wybur z kąd ściagać
ok to krótko o grze
pierwsze 13-ście lvli to jest nic prawie
potem twoje lvl zamieniają sie w gathering CHI
po następnych 13-stu lvli zamieniasz sie w OC nie pamiętam pełnej nazwy i tu sie zaczyna ^^
aha chciałbym dodać ze OC 1 to jest 25 lvl
gdy najedziesz na np gathering chi lub gatchering nie pamietam jak sie pisze to pokaże ci ile lvl naprawde wbiłeśod początku,lecz dla ludzi sie liczy np oc 2 ,rc , itd itd rc -revoluting chakra ( jakoś tak) to są wszystko lvle tak jakby ich advensy
resetują ci sie wszystkie skile , wybierasz profesie tak jakby vanguard , blue dragon i są jeszcze 2 ale nie pamiętam ^^ jest masa skili dla każdej klasy gdy już sie ją wybierze , skile kupuje sie za contributon points aby je zdobyć musisz np u bambo mastera jezeli jesteś beggar tak jak ja

zamieniasz to co dropłeś na te punkty , opłaca sie expićw party na exp shared gdyż możesz se siedzieća exp ci leci ^^
a to moja postac :
sorki za powtórki w zdaniach ale się spiesze na tv ..... jak cos to moje gg 4810306