Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2007, 21:53   #34
Kostex
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 08 2006

Imię: w8 new pvp
Profesja: Elite Knight
Świat: n/c
Skille: 102/101
Poziom mag.: 7
Domyślny

hihihi shubik jak sie nie myle to ty Kubiklol ?? mam juz OC 1 jestem vanguardem i one knot shot of league albo jakoś tak zrypałem bo sie pomyliłem i dałem do 19 skila mastery rękawice a okazało sie ze vanguard ma tylko skile stuffa ale to nic nadrobie ;P ^^ żeby sie zmienićto nad npc bedzie żółty wykszyknik zrobisz dla niego questa idziesz do całego mastera tej waszej wu tangowskiej gildi i on cie zmienia ja polecam beggar sa the best a co do fasta wciskasz alt ja niedługo będe mieć juz ten o wiele szybszy czar ale nie wiem gdzie nabyć chyba znowu z questa ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sante Mefisto Pokaż post
Moze ktos napisac jakie to ma wymagania? ;P
jak masz lepszego kompa od mojego kolesia amd athlon32 procek 1.7+ 256 sd ram geforce2 64MB to ci pojdzie bo mu idzie na słabych ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alveon Pokaż post
ee jak to sciagnac??Bo wiecie gra mi sie podoba ale ten glupi internet explorer??Jak nim sciagac piszcie tu poradnik z ssami....

wchodzisz w downoland
wybierasz któryś z serverków a są tam 2 dopiero jak otworzysz to masz pełny wybur z kąd ściagać

ok to krótko o grze

pierwsze 13-ście lvli to jest nic prawie
potem twoje lvl zamieniają sie w gathering CHI
po następnych 13-stu lvli zamieniasz sie w OC nie pamiętam pełnej nazwy i tu sie zaczyna ^^

aha chciałbym dodać ze OC 1 to jest 25 lvl
gdy najedziesz na np gathering chi lub gatchering nie pamietam jak sie pisze to pokaże ci ile lvl naprawde wbiłeśod początku,lecz dla ludzi sie liczy np oc 2 ,rc , itd itd rc -revoluting chakra ( jakoś tak) to są wszystko lvle tak jakby ich advensy

resetują ci sie wszystkie skile , wybierasz profesie tak jakby vanguard , blue dragon i są jeszcze 2 ale nie pamiętam ^^ jest masa skili dla każdej klasy gdy już sie ją wybierze , skile kupuje sie za contributon points aby je zdobyć musisz np u bambo mastera jezeli jesteś beggar tak jak ja zamieniasz to co dropłeś na te punkty , opłaca sie expićw party na exp shared gdyż możesz se siedzieća exp ci leci ^^

a to moja postac :

sorki za powtórki w zdaniach ale się spiesze na tv ..... jak cos to moje gg 4810306

Ostatnio edytowany przez Kostex - 04-01-2007 o 22:17.
Kostex jest offline   Odpowiedz z Cytatem