Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2007, 13:39   #812
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kulka1991 Pokaż post
Jeżeli tyle zarobiła to w jaki sposób? Co daliście jej pod nogi DSM? czy jak? wytłumaczcie mi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoenix_Vast Pokaż post
to było coś w stylu daj zrobic ssa
najpierw poprosila a raczej poprosil bo to facet (i juz ma new owna xd) o boh, po czym oddal boh i mowil ze ssa z dsm by chcial - a tego juz nie oddal

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valard
Brak mi słów...Dawać komuś rzeczy na screena -.- Pozazdrościć sprytu niektórym, a może jeszcze stosował/a taką technikę, że kładzie swoją broń na glebie i pisze: "pokaż swoją", jak się na to nabraliście to ja przepraszam, ale Paulina trafiła na odpowiednie osoby. To na tyle, a czy przypadkiem nowy owner Huxiego to nie Acca ?? =>
Więc tak , każdy popełnia błędy ja ucierpiałem przez to że zaufałem (wtedy grała jeszcze ona na zmiane z jej bratem) , zacznijmy całą historię od poczatku. Znałem ją z tydzień , wydawała się fajną osobą , przez pare dni często gadaliśmy etc. Doszło do tego że nawet pożyczyła mi Bohy na pare dni na noob chara ... Dawała mi swoje eq etc. Więc wydawało mi się że jest spoko , szczególnie że sporo osób (medium , h - lvl ) miały ją w commentach że jest best friend etc ... Ogólnie chciałem się z nią zaprzyjaźnić bo wydawała się spoko dziewczyną. Potem pewnego dnia :s zaprosiłem ją do domku (tzn. ona chciała , wydało mi się to podejrzane więc schowałem cenniejsze itemy , min. dsm ~~~) dałem jej inva , pobiegała sobie po domku , i poprosiła mnie o Bohy do screen shota 'bo chciała pokazać koleżance' , dałem jej , po chwili oddała i luzik , pomyślałem że skoro oddała to spoko można jej zaufać , za chwile poprosiła o bohy + dsm , pomyślałem sobie że skoro oddała bohy to dsm też odda ' a ja usłyszałem tylko 'cya' . Pomyślałem że robi sobie jaja , ale to nie było tak... Za chwile napisała mi na priv , że szkoda jej mnie , przykro jej i że przeprasza za to co zrobiła ale kończy już z tibią i chce zarobić :s , wysłała mi bohy (moje) w ramach 'przeprosin' bo było 'jej mnie żal'. Potem pauliną rookstar grał albo jej brat albo jakiś owner i okradał innych . No i historia tak sie skończyła że jestem dsm w dupe :S

i koniec tej pięknej histori , oraz mojego zaufania do ludzi przez które straciłem dsm (ofc są wyjątki)

Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 05-01-2007 o 13:49.
Trai'ler jest offline