Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fefin
Zwidek ale ty jestes ciemny  Huj z tego ze macie jego Ip..??Wpuscisz mu exploita czy sniffera na Ip..??Czlowieku Ip to nie to samo co www..********** bo gdyby tak bylo to 1/2 uzytkownikow hackowala by druga 1/2 matolow.wiec wpierw pomysl co mowisz  Bo zachwile ja ci moge podac swoje ip uzyc takiego czegos jak "Hide IP" i bedziesz widzial moje ip przez proxy z kazachstanu.Wiec nastepnym razem jak napiszesz cos tio idz do lazieki u umyj oczka!!!
|
Fefin ale ty jeteś ciemny

........wiesz co to ironia ? ; >
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez COZTAPOLSKA2345
ale wy wszyscy jestescie nienormalni niektórzy co tu coś piszą wogule nie mają pojęcia o tym co sie dziejie na Furorze. Muwice ze Vission prowadzi w wojnie jakiej wojnie ???????? gdzie jest wojna oni nawed nie mogą wyjśc na open to o jakiej my wojnie muwimylol  Jeśli dla was jest wojną to ze zabiją kogoś i potem stają w miejscu gdzie imargam 200 lvl bloczy all a może go atakowac kilka osób np. 5 to jaka ta wojna jest ????   I muwicie ze Vision rozwaliło abberatio nie macie pojęcia dlaczego. Wydaje mi sie za na początku tej wojny abeeratio w 3 piewrszych openach poprostu zmiażdzili Vision potem coś sie zaczeło sypać jeśli dobrze pamiętam  ) Aha jeszcze jedno łatwiej jest zabić 280 mastera w trapie niz 201 ek który bloczy przejście i atakuje go góra 5 osób  ))))
|
Chyba jesteś jednym z tych nienormalnych ; >