1. -------------------------------------
2/6 = 1/3 jesli chodzi juz o matematyke
0:00 - 2:14 i 5:30 - 6:37 - screeny
2:14 + 1:07 = 3:21
6:37= ~6.5 - 100%
3:21= ~3.4 - x %
x = (3.4 * 100%) / 6.5
x = ~52,3 % filmu - to screeny
Pierwsze 2.------------------------------------------
Robienie questa z Mino magiem i zabijanie Mino Maga to chyba to samo.
Drag - Manashield OK, ale SD... nie bylo to ani "pure ownage draga" z SD (czyli podbiegasz walisz 4 sd i nie ma draga) ani "oszczedne bicie z VIS". To bylo zalosne zabijanie draga przez ekipe
idiotow.. jesli masz pecha i wlasnie tak wychodzi Ci dana akcja to sie nie chwal nia. Ja tez nie zawsze wbijalem sie i wymiatalem wszystko w kolo jak gralem w Tibie. Zejscie do dziury w ktorej jest 8 [lurnietych] guardów i 3 soldki na 53 EK bez otwartego BP z lina, ani bez swiatla nie jest najlepszym pomyslem, ale jakbym mial film jak wychodze z tej dziury wlaczajac pochodnie w czasie jak sie UHam (bez bota!) i otwieram BP z lina, i ropuje sie (UHajac sie ciagle) to moglbym sie pochwalic.
Drugie 2.-----------------------------------------
Skad mam to wiedziec? Mogles napisac. Typowy blad... nigdzie nie pisze co sie dzieje! Widz sam ma sie domyslac o co chodzi. Obejrzyj filmy "Wanyn" lub "Toxic Fire" i jak bedziesz robil cos na poziomie zblizajacym sie do nich to postuj i czekaj na dobre oceny.
3.-------------------------------------
- 6 min 3 sec - You were downgraded from Level 115 to Level 114. To po co dajesz screena jak pada 115 lvl skoro to nie Ty nim jestes, a film ma tytuł "my life". Jak z nebuli char to juz nie Twoj czy dajesz cudze screeny na filmie swoim?
Nienumerowana odpowiedz----------------------
Skad ja mam wiedziec, ze przestal Ciebie bic? Goni Cie wali SD, a Ty pijesz manasy. Koncza Ci sie manasy i masz full HP, i wtedy urywasz film. Mam sie domyslic, ze przezyles ta walke?
-------------------------------
Nie to, zebym chcial Cie obrazic tymi postami.

Jakbys sobie gral tak jak grasz i sie z tego cieszyl to Twoja sprawa, ale jak postujesz film ktory ma 51 MB (co niektórzy userzy tego forum beda sciagac 30-60 min), a na filmie chwalisz sie kijowymi akcjami low lvla...
RAGOWNED!
Moze nie znam sie na graniu MS, ale mam konsultacje u 95MS ktory gra Swoim charem od 3 lat (Hidetaka).