Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2007, 14:53   #7
Xerden
Użytkownik Forum

Xerden's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesior Pokaż post
1. -------------------------------------
2/6 = 1/3 jesli chodzi juz o matematyke
0:00 - 2:14 i 5:30 - 6:37 - screeny
2:14 + 1:07 = 3:21

6:37= ~6.5 - 100%
3:21= ~3.4 - x %
x = (3.4 * 100%) / 6.5
x = ~52,3 % filmu - to screeny

Pierwsze 2.------------------------------------------
Robienie questa z Mino magiem i zabijanie Mino Maga to chyba to samo.
Drag - Manashield OK, ale SD... nie bylo to ani "pure ownage draga" z SD (czyli podbiegasz walisz 4 sd i nie ma draga) ani "oszczedne bicie z VIS". To bylo zalosne zabijanie draga przez ekipe idiotow.. jesli masz pecha i wlasnie tak wychodzi Ci dana akcja to sie nie chwal nia. Ja tez nie zawsze wbijalem sie i wymiatalem wszystko w kolo jak gralem w Tibie. Zejscie do dziury w ktorej jest 8 [lurnietych] guardów i 3 soldki na 53 EK bez otwartego BP z lina, ani bez swiatla nie jest najlepszym pomyslem, ale jakbym mial film jak wychodze z tej dziury wlaczajac pochodnie w czasie jak sie UHam (bez bota!) i otwieram BP z lina, i ropuje sie (UHajac sie ciagle) to moglbym sie pochwalic.
Drugie 2.-----------------------------------------
Skad mam to wiedziec? Mogles napisac. Typowy blad... nigdzie nie pisze co sie dzieje! Widz sam ma sie domyslac o co chodzi. Obejrzyj filmy "Wanyn" lub "Toxic Fire" i jak bedziesz robil cos na poziomie zblizajacym sie do nich to postuj i czekaj na dobre oceny.
3.-------------------------------------
- 6 min 3 sec - You were downgraded from Level 115 to Level 114. To po co dajesz screena jak pada 115 lvl skoro to nie Ty nim jestes, a film ma tytuł "my life". Jak z nebuli char to juz nie Twoj czy dajesz cudze screeny na filmie swoim?

Nienumerowana odpowiedz----------------------
Skad ja mam wiedziec, ze przestal Ciebie bic? Goni Cie wali SD, a Ty pijesz manasy. Koncza Ci sie manasy i masz full HP, i wtedy urywasz film. Mam sie domyslic, ze przezyles ta walke?

-------------------------------
Nie to, zebym chcial Cie obrazic tymi postami.
Jakbys sobie gral tak jak grasz i sie z tego cieszyl to Twoja sprawa, ale jak postujesz film ktory ma 51 MB (co niektórzy userzy tego forum beda sciagac 30-60 min), a na filmie chwalisz sie kijowymi akcjami low lvla...

RAGOWNED!

Moze nie znam sie na graniu MS, ale mam konsultacje u 95MS ktory gra Swoim charem od 3 lat (Hidetaka).
Idiotyzm - nie używany obecnie ze względu na negatywne znaczenie w języku potocznym termin medyczny oznaczający niedorozwój umysłowy znacznego stopnia.
Wypraszam sobie nazywanie mnie idiotą, może ty nim jesteś lecz ja nie.

Co do tego draga to to było for fun... jeśli ciebie nie stać na strzelanie z sd to już twoj problem i nie wyzywaj innych jeśli to robią
Xerden jest offline   Odpowiedz z Cytatem