Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mama_Tibijczyka
To co piszesz to prawie prawda. Zastanow sie jednak jak mialoby to wygladac? Zaluzmy ze ja pisze do ciebie: Siema lipek sluchaj zrokuj sie a dostaniesz to i tamto. Bzdura? Jasne ze bzdura. A co do opena. Viribius sie poddalo nas na ts siedzi dwie osoby wiec mozecie isc spokojnie expic chlopaki...
@outsider
Teraz kazdy balwan jest albo po studiach albo w ich trakcie. Po kropce zdanie zaczyna sie od duzej litery panie zapewne wieczorowy studencie.
|
@Do kolegi up
Bana za to nikt nie dostanie, rozmawiac moze kumpel z kumplem.
@Mama aka Xaem
Jestes taki inteligent i mowisz, ze zaczyna sie z wielkiej litery to powiedz mi od kiedy piszemy "zaluzmy", od kiedy cytujemy nie uzywajac cydzyslowia? Od kiedy zdanie zaczynamy od "a"? Jak rowniez gdzie sie podzialy przecinki w towim poscie?
A co do tematu, ktory zaczeliscie. dorbze wiesz, ze to wy zaproponowaliscie pieniadze za rookowanie sie, nie my. Dobrze wiesz, ze to ty rozmawiales ze Studnia o ile sie nie myle, nie my, bo niby z jakiego innego powodu mielibysmy numer od ciebie? Jezeli szukalbym jakiegos gay-telefonu to uderzylbym w inne rytmy;p
EDIT:
@August
Nas nie widac w grze tlyko z jednego powodu- bo was tam nie ma. Jak to wielkie Ordo i wielkie Vanum, jak sam nas nazwales, moze cokolwiek zrobic, jezeli VU lapie pz pozna noca albo ranem? Niestety, nie wiem cyz wiesz, ale rpawda taka ze w depo was nie pozabijamy.