Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2007, 16:22   #169
lubo
Użytkownik Forum

lubo's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Schfiftyfive
Świat: Selena
Poziom: 75
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez []=Dodziak=[] Pokaż post
Jest paru PL którzy wolą SWE już wam podam 2 nicki Goddess Hathor oraz Quivee a co do tego że Koti ukrywał swoje prawdziwe plany to dobrze bo go końca mógł spokojnie sobie expić i wbić większy lvl !! Tak więc odpierd..odejdzcie od niego xD
ta i jest taki polski friend ktory gada do kogos za nic "nigdy cie nie traktowałem jako qmpla tylko jako prywatna prostytutke" po 2 nie gadalem nic swe i nie sprzedawalem im run wiec sie odp***dol.
Tego postu by nie było gdybym Ci nie napisał na GG ze mi jest zal tylko Hero Shizma, napisałem tak bo mnie w*****łes z ta pewnoscia siebie, ze bedziesz mogl wiecej pa robic po wojnie itp i najbardziej z textem ze po wojnie mnie zajebiesz za to, ze gdy Ci qmpela napisala txt typu "hunded" (zarty to byly z jej strony) to jej cos gadales powiedzialem zebys wyluzowal ze ona tylko zartuje, to az tak Cie to urazilo? Sam sie przekonalem wsrod wiekszosci pl nie mozna miec friendów (sa wyjatki, ale jest ich malo), jakos mi sie nie zdazylo zeby mi swe powiedzial ze nigdy nie bylem dla niego friendem tylko prywatna dziwka, tak jak Ty to zrobiles. I nie trzymałem z swe bo nie lubie Puge czy Norteca, a Binnike i Warim shan lubie, chyba nie moja wina ze wieli udzial w wojnie co nie? Pozatym watpie ze kogos interesuja NASZE sprawy wiec sie powstrzymuj od tego typu komentarzy.. sam moge tez napisac jak to sie hackowalo i zabijalo polaków ZA NIC np. Viva Pszczole i w dodatku powiedziales mi ze miales reanson wiec Ci pomoglem, nawet zaplacilem payment za Ciebie (vampire shield) i pozniej jak sie okazalo to bylo zwykle pa ktorego sam nie lubie i nigdy nie robie -.-

Zastanow sie nad soba pozniej pisz bzdury na forum ktore czyta duzo polaków..

P.S. mozesz sie Kotiego zapytac komu sprzedawalem sd jak mialem -.- (podczas wojny, bo przed wojna jeszcze na ~45 lvl robilem explo dla Healka).

P.S. 2 .. wole miec swe za qmpla niz polaka jak Ty ktory sie nacpie i pozniej mi gada takie glupoty jak wyzej napisalem typu "nigdy nie traktowalem cie jako~" -.- i ktory glupio obraza ze lize dupe komus jesli tego nie robie i zauwaz ze z swe lubia mnie tylko Warim Shan i Binnike, a reszta jakos niezbyt -.- bo chyba "Killed at lvl [...] by Puge Nocturna" nie jest oznaka przyjazni, nie?

Ostatnio edytowany przez lubo - 05-01-2007 o 16:32.
lubo jest offline