Cytuj:
Oryginalnie napisane przez korzen9999
w poniaedzialek bedzie up~ i wtedy bedzie mozna GDZIES sie zapisac. bedzie tez nowa strona i moze tam. nikt nie wie co cipy w koncu knuja. napewno nie bedize losowania na pałe. dostanie kto chce a nie wysla komus kot od 2 lat nie byl na acc albo na 1 lvl -.-
|
[quote=Pawelcio;1175567
]***** S&ąd wiesz?? Wymyślił sobie i pisze o tym na forum. Albo usłyszał od babci

...
I co wy robicie jakieś podziały- 8+lvl na mainie = Pacc... OMG!
Albo lepsze ktoś powiedział 40+ -.-
By sie przydały nowe Światy
_
@ZUMMER
Że ty byś niemiał co robić z paccem to twoja sprawa... niektórzy by się cieszyli z pacca na 24h. Wkurzają mnie takie osoby co" myślą ze inni myślą jak on myśli"
_
Mnie ciekawi tylko gdzie będzie lista zwycieżców... Tak tylko zobaczyć... Ja niemam szczęścia. >:[
Cytuj:
w poniaedzialek bedzie up~ i wtedy bedzie mozna GDZIES sie zapisac. bedzie tez nowa strona i moze tam. nikt nie wie co cipy w koncu knuja. napewno nie bedize losowania na pałe. dostanie kto chce a nie wysla komus kot od 2 lat nie byl na acc albo na 1 lvl -.-
|
A w poprzednim poście pisałeś że będzie losowanie kto się zapisze a teraz gadasz "...nikt nie wie co cipy w koncu knuja..."
I ci co nie grali od 2 lat to już dawno im konta pousuwali naabie myśli że wszystko wie omg...