Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mama_Tibijczyka
O ty chyba jestes na dziennych. Ciekawe tylko ile mama schabu i sloniny musi zainwestowac w kazda sesje zeby cie przepychali do przodu. Jak tam indeksik? Poplamiony? A i zapomniales dopisac "LOL"
Juz widze te wyciagniete rece pracodawcow po ciebie.
Na pytanie: prosze przedstawic nam swoja sylwetke - ty wypinasz brzuch.
: zainteresowania - wszechstronne LOL
: jezyki - tibiijski perfect wszystkie skroty typu "fu" "np" opanowane
@ Mila Gosia aka Webi
Zapomnialas o polskich ogonkach. Nie wiem natomiast co to "cydzyslowia"
Gosiu lubie cie i chcialabym miec taka ladna synowa jak ty. Tym bardziej ze moj syn codziennie sie onanizuje patrzac na twoje piekne zdjecie ale cokolwiek bym nie odpisala zaraz zawolasz naszego naczelnika Nekromante i ten w zywiole bedzie kasowal do upadlego wiec przemilcze twoje zaczepki zamkne buzie i zamiast tego popierdze sobie w stolek co wyjdzie mi na zdrowie albowiem zima sie zbliza a ja lubie siedziec w cieplym.
|
Xaem, mimo tego, ze rowniez bedzie to offtopic pozwole sobie sie z ciebie posmiac. Zacytuje " Zapomnialas o polskich ogonkach."
Natomiast dziadku uswiadomie ciebie, cudzyslow jest to znak graficzny sluzacy do wstawiania cytatow itp.
Jezeli twoj syn sie onanizuje nad moim zdjeciem, to gratuluje syna geja, ale ja hetero(powiedz mu)
Poza tym gratuluje kolejnego bana.
Wracajac do wydarzen na nebuli to jak sie nic nie dzialo tka sie nic nie dzeje. Vu chyba ma nowa taktyke, nie logowac sie, nie robic sneakow, tylko siedziec 3 miechy w pelnej gotowosic na teamspeaku- moze orod i vanum sie znudzi nebula i odejda.