Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vadikel
Venderer widze że juz masz 7lvl czyli teraz skoro juz walisz swordami to nie warto ci zamieniać postaci na palladyna bo bedziesz musiał olac tamte skille i ćwiczyć dystans gdybyś od 1lvl cwiczył dystans miałbyś juz gdzieś przynajmniej 14/15 skille a tak masz dystans 10 ale za to masz swordy gdzies 14 lub wieksze to wybierz sobie Knighta jak juz chcesz walczyć nie magia ale wręcz jak bedziesz miał 1mlvl kupisz sobie HMM -strzela magiczną energią i bedziesz miał juz jako tako czar do ataku pozniej bedziesz kupował IH - intensywne leczenie przyda ci się  a jak osiagniesz 4mlvl z tym na poczatku bedzie ci trudno bedziesz mogł kupować i uzywać UH - czyli najmocniejsze leczenie
|
pierd**** synku ze sie sluchac nie che... bedziesz trenowal dista na rooku... zaczniemy w tym samym czasie... zanim ty na rooku dojdziesz do 20 poziomu to ja pierona bede mial na mainie skille pod 40... i bede masowo exterminowal roty albo dwarfy... i bede mial juz ten minimum 10 level a ty sie bedziesz meczyl na tym 7 czy 8 levie i sie bedziesz modlil zeby ci nikt nie zapieprzyl spearow albo gratow z ciala...
proponuje zrobic maly test dla wszystkich uzytkownikow forum. zarowno dla tych ktorzy juz sa uzytkownikami, jak i dla nowych uzytkownikow... dajmy na to 20 pytanek z teorii i mechaniki gry... jak sie odpowie na minimum 10 to mozna pisac posty i nowe tematy. jezeli ktos by oblal to moglby tylko czytac forum... wszystko po to zeby nie bylo bezsensownych postow...
edit: po jasne cholere kupowac hmmy na 1mlevie? obrazenia bedziesz zadawal takie jak ja pierdziele... ja najtem na 21 levie i 4 mlevie nie uzywam bo to strata kasy, to ty chcesz na 1mlevie ich uzywac... a na jakie stwory mam pytanie? na trolle albo bugi?
re up:
ad 1)
skille na rooku ida porownywalnie jak u sorca... sorcowie maja strasznie ciankie skille... skile po 30 u sorca to jest w zasadzie zadkosc a i takie skille maja sorcowie na 50+ levie chyba, ze ktos sobie lubi trenic sorcem...
ad 2)
nie ma miast w ktorych jest pvp albo non-pvp. sa tylko swiaty. jezeli jestes na swiecie na ktorym nie mozna atakowac graczy, to nigdzie na tym swiecie nie bedziesz mogl zaatakowac gracza... na 8 levie nie masz nawet co mazyc zeby isc na cyklopy albo demony

. jezeli to twoja pierwsza postac to polecam ab albo carlin... poza tym jezeli chodzi o profesje to juz musisz sam zdecydowac. gdzies tu na forum jest dokladniej napisane o co chodzi w konkretnej profesji
wejdz na
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character tam wpisz swoje imie... lub kogokolwiek innego jesli znasz...