Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gorek of Guardia
Elo ja tez gram w ta extra gre nick to Gorek tylko mam pewien problem trenujac kung fu udezalem z nogi a walac w jakies moby tylko wale piesciami ? co jest ?
|
napisze tak na potworach musisz wyrobić sobie skila

bo na kukłach to jest przedsmak tego co możesz osiągnąć , w jakim mieście stacjonujesz.?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meryba
Nie pogram se chyba na o2 tez nie przychodzi e0mail kur...
|
weż załóż nowe konto ale z małych liter wpisz login itd i w grze to samo i powinno działać a jak nie zadziała napisz na 4810306 to ci konto zrobie , maryba zalożyłem testowe konto i też nie moge nie zalogować może wystarczy odczekać do 48h aby doszło na email jak moge testowe aktywuje to ci podam na pm
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kozunek
Mam jeszcze jedno pytanie:
Mam qesta w którym mam zabić/zdobyć 5 White Clan Destiny. Poszłem tam gzie respią sie mobki z white clanu. Jedne z nich nazywają sie Destiny of white clan myślałem że to o nie chodzi ale byłem w błędzie  .Potem zacząłem zabijać wszystkie rodzaje ale nic to nie dawało. Wiecie co wreszcie mam zrobić ?? Jak będę miał czas to wrzuce screena z opisem tego qesta.
Pozdrawiam
|
odp : "{ a próbowałeś na disciple white shadow ? jak nie to to napisz do mnie na 4810306 lub w grze na Kostex_PL
p.s mam już 12oc rano będzie 1rc ^^ aha !!! i radze wszystkim robić wszystkie questy wytrenować podstawowe skile jeden fista a drugi zalezy z czego wali wasz clan ^^ bo będziecie mieć tak jak shubik 2oc i bez żadnej profesi jutro dam screena z mojego 1rc ^^
a co do tego konta to mogli zrobić tak jak kiedyś w silkroadzie było zadużo kont to wyłączyli i musiałem kolege z rl 2 dni prosic aby dał mi konto ^^, a jak do jutra wieczora nie dostane na email wiadomosci o nowym konicie lub ty to zaczne im pisac na forum dlaczego to nie dziala ^^ więc sie nie martw
potłumacz sobie ludzi którzy mają ten sam problem
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=8766
i to
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=8766 - tu masz opisane co masz zrobić gdy masz ten błąd