Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2007, 01:18   #220
Robuch
Użytkownik forum

Robuch's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007

Profesja: Paladin
Gildia: A.R.HUNTED
Świat: Thoria
Evul Mafia "a.r.hunted"

Jestesmy grupa ludzi ktora zajmuje sie robieniem najwiekszych przekretów w tibi.Potrafimy podawac sie za gm,pracowników firmy "Drom",a nawet mamy strony hakerskie do hackowania postaci.Dzialamy glównie na serwerze Thoria lecz mamy tez ludzi na innych serwerach.Wiele osób z naszej mafii dostalo juz bana lub odeszlo.Ale coraz wiecej ludu chce do nas dolaczyc i pomóc nam w zniszczeniu pierdo*** tibiomaniaków którzy nie maja zycia poza tibią.Moze cie nas uwazac za ****i,banowac,zabijac ale i tak nas nie pokonacie mamy ludzi wszedzie a to dopiero poczatek wielkiej wojny która dopiero sie zaczyna.

Jak juz mówilem wiele osob podostawalo bany lub odeszlo a do naszej mafi zapraszamy tylko najlepszych,takich którzy potrafia dzialac niepostrzezenie i obronic sie przed banem.
Jezeli jestes dobry i tez masz juz dosyc tibiomaniakow ktorzy wydaja kase na pacc i kozacza w tibi,bo wiekszosc tych osob zyja tylko tibia i nie obchodzi ich prawdziwy swiat zglos sie do mnie czyli leadara lub do mojego zastepcy.W ostatecznosci napisz do ktoregos z czlonkow mafi.Pamietaj mozesz sobie myslec o nas co chesz a takze ze to my jestesmy pier... tibiomaniaki to wiedz ze JA gram w tibie od czasu do czasu wszystko robią czlonkowie ja zajmuje sie tylko kontrolą.Chocby nie wiem co sie dzialo nie powstrzymacie nas bedziemy dzialac póki tylko starczy nam sil.

Oto w jaki sposub powstała mafia:

Pewnego dnia kiedy kilka normalnych osob stalo w jednym miejscu obok 2 tibiomaniakow posiadajacych pacc.

Kiedy tak te 2 debile traktujace tibie jak zycie rozmawiali o tibi traktujac ja jak zycie zaczelo nas to denerwowac.
Potem kiedy gonilismy jakiegos jebanego pk z pacc drugi na wyzszym lvl zaczal go bronic bo uwazal sie za kozaka w tibi ze ma pacc.Jednak ja i kilka osb go zignorowalo i zapierdolilsmy huja pk chociaz przyplacilsmy za to zyciem.Wtedy mielismy juz tego dosyc.Postanowilismy zniszczyc ten narkotyk zwany tibia i skonczyc z tibiomaniakami.I tak zebrala sie grupa ludzi majacych dosyc pierdolonych tibiomaniakow zyjacych tylko tibia.Wspólnymi silami zrobia wszytko zeby ich zniszczyc.Najlepsi przekrêci beda hackowac postacie dreczyc tibiomaniaków i robic kazda mozliwa rzecz by ich zniechecic do tej gry.I nadali sobie nazwe:"A.R.HUNTED"

Tutaj bede dodawal najlepsze nowo wymyslone przkrety:

*podawanie sie za game mastera(lub kolege gm)
WYMYŚLONE PRZEZ:Justfited

*podawanie sie za pracownika firmy "Drom"
WYMYŚLONE PRZEZ:Lord Robuch ar

*zapraszanie do gildi przy użyciu stron hakerskich do zapamiętywania hasel

*wysylanie plików z wbudowanymi keyloggerami

*kupowanie postaci przez tibie
WYMYŚLONE PRZEZ:Justfited

*zakładanie keyloggerów i programów hakerskich w gralniach i kawiarenkach internetowych
WYMYŚLONE PRZEZ:Thel Euranilan

*wyludzanie itemów poprzez dręczenie i zabijanie
WYMYŚLONE PRZEZ:Tharis Torlona

*podpuszcznie do pisania nielegalnych rzeczy i wysylanie tego gm
WYMYŚLONE PRZEZ:Naldo Gata

*wysylanie listów i mailów do graczy z wiadomością o wygranej loteri premyum WYMYŚLONE PRZEZ:Lord Robuch ar

Ostatnio edytowany przez Robuch - 01-04-2007 o 01:59.
Robuch jest offline