Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2007, 01:42   #448
Da Brax
Użytkownik Forum

Da Brax's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Bolesławiec

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Old Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dezerter_KTS Pokaż post
ZROBIŁEMto że mój outfit jest babski nie oznacza ze jestem "baba" (zawsze mi się myliło przy zakładaniu postaci male od female i do dziś nie wiem co jest co) –> sprawa jest prosta, koło procesora są te transformatorki srednio jest ich od 6 do 10 zależy jaka płyta główna, jeśli masz je spalone (da się to poznać bo brzuszki maja wypukłe od góry) to trzeba wymienić, przeważnie się to dzieje jeśli mamy kiepski zasilacz i listwe, i przy pierwszym braku lub spadku prądu można je fajowo spalić, koszt jednego tego tranzystorka czy jak to tam leci to koszt około 3 zł + trzeba umieć trochę lutować + posiadać sprzęt - good luck

Niepitol, znaczy ja myśle tak, jeżeli ci sie resetuje komp bez przyczyny/ poprostu resetuje to pewnie masz zyebany zasilacz, starczy wymienic/niedrogo, albo resetuje ci sie po komunikacie / generetic host service error to znaczy że masz vira, jeżeli niepierwsze i nie drugie to poprostu jebnij formata............

@Szefo fajnie cie widzieć , eeeeee znaczy tą dupe

@ Temat zaczyna iść chyba w złą strone, ide na swego pk chara borute jakąś
zrobić i czekam na rozyebunde na servie @Beach'ysy vs Reszta świata.....
, jak ktoś by m,ial jakieś filmy z arcy to jebajcie to tutaj, żeby se czasem można było coś pooglądać zamiast czytać o pierdołah, nie . pozdro

am sory mama bat Arcania is Arcania........
It's in our nature to kill, kill, kill.
Da Brax jest offline