Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dezerter_KTS
ZROBIŁEMto że mój outfit jest babski nie oznacza ze jestem "baba" (zawsze mi się myliło przy zakładaniu postaci male od female i do dziś nie wiem co jest co) –> sprawa jest prosta, koło procesora są te transformatorki srednio jest ich od 6 do 10 zależy jaka płyta główna, jeśli masz je spalone (da się to poznać bo brzuszki maja wypukłe od góry) to trzeba wymienić, przeważnie się to dzieje jeśli mamy kiepski zasilacz i listwe, i przy pierwszym braku lub spadku prądu można je fajowo spalić, koszt jednego tego tranzystorka czy jak to tam leci to koszt około 3 zł + trzeba umieć trochę lutować + posiadać sprzęt - good luck
|
Niepitol, znaczy ja myśle tak, jeżeli ci sie resetuje komp bez przyczyny/ poprostu resetuje to pewnie masz zyebany zasilacz, starczy wymienic/niedrogo, albo resetuje ci sie po komunikacie / generetic host service error to znaczy że masz vira, jeżeli niepierwsze i nie drugie to poprostu jebnij formata............
@Szefo fajnie cie widzieć , eeeeee znaczy tą dupe
@ Temat zaczyna iść chyba w złą strone, ide na swego pk chara borute jakąś
zrobić i czekam na rozyebunde na servie @Beach'ysy vs Reszta świata.....
, jak ktoś by m,ial jakieś filmy z arcy to jebajcie to tutaj, żeby se czasem można było coś pooglądać zamiast czytać o pierdołah, nie . pozdro
am sory mama bat Arcania is Arcania........