Uzywane przez "was" slowo ze sie "boimy" open jest troche zle uzyte.
Jak bysmy sie bali - poprostu bysmy nie przyszli.
A z tego co pamietam chyba jednak przyszlismy....mimo ze nasze szanse w open sa mniejsze. Pomyslcie.....3 osoby od nich...robiac combo maja taka moc jak z 5-6 a moze nawet wiecej osob od nas. Latwiej jest skoordynowac atak gdy sa to 3 osoby niz gdy jest tych osob o wiele wiecej.
Postaram sie to wyjasnic w prosty sposob.
Zalozmy ze macie lvl 100....
Walczycie przeciwko gildii ktorej sredni lvl to 30-40. Jest ich z 10 a ty jeden. Ciekaw jestem czy bys sie bal? I czy uzasadnione bylyby smiechy ze ta gildia 30-40 woli unikac openow....
I jeszcze raz.....my sie nie boimy. Bedzie okazaja - bedziemy nastepnego opena walczyli.
I o co wam chodzi z tymi sneakami? Sneakami walczylismy jak tylko DL byl. Wtedy to bylo chyba uzasadnione. Walczylo nas z 15~ a lvle byly o wiele mniejsze niz teraz. I wogole nie wiem czy znacie definicje slowa sneak....Zuza i CO zawsze robili sneaki....zabijali nam ludzi bez powodu...nie wiadomo skad.
ONI wiedza ze jest wojna a ze sie daja podejsc w glupie boat trapy i hunca w debilnych miejscach to juz nie moja wina. Jak mamy ich wywlec z pz? Jedyna co mozemy zrobic to byc off i czekac az wystawia nos poza pz i wtedy ich dopasc.
Wiadomo ze jak my zaczniemy huncic oni zaczna sneaki robic. Idiota by tylko ich nie robil. Pinki/NN robili te wasze "sneaki", robia i robic beda. Szkoda ze z mizernym skutkiem.
Czemu nie poszliscie nas bic jak dasher padl? Ze niby boat trap zrobilismy? Przypatrz sie uwaznie a zobaczysz ze mogliscie wyjsc....mieliscie piekny przesmyk zostawiony....specjalnie dla was. Wogole wystarczylo wepchnac osoby do pz i macie wolna droge....
Zastanawiam sie kim jest majkel....mighty? w/e.
Tak tak panowie....rozjezdzamy was i niektorzy z WAS to widza. Szczerze mowiac jedyny Wasz sukces to open so far.....i to sredni. Bo straciliscie taviona...
Jak dla mnie wygraliscie jedna bitwe ale wojne przegrywacie i chyba nie jestem odsobniony w tej opinii. Szczerze mowiac zawiodlem sie na was...poki co zadnej akcji nie zrobiliscie od ktorej kopara by mi opadla. Bez fragow z open mielibyscie ile? 3? 4? LOL poprostu....a my do czasu opena mielismy juz z 13-14. Zauwazylem tez ze zaczeliscie kopiowac nasze taktyki....nie mozecie nic sami wysmyslec?
@Ikez...
z twoich wypowiedzi domyslam sie dlaczego padles.
I ze po wojnie PA bedzie? No napewno - jezeli jestes kims kto slizgal sie na plecach Pink/NN/IA/Loathe to z pewnoscia bedziesz mial ciezkie zycie. Lepiej juz sie dolaczaj do wojny i walcz przeciwko nam - jezeli masz na to odwage.
Mamy pokazna kolekcje ludzi do odstrzalu - ludzi ktorzy wywali nas/kumpli ze spawnow, grozili itp.
Anyway:
tego ze niektorzy umieszczaja NAS w jednym rzedzie z UNIT i Black Widows nie musze komentowac?
@Pinks/NN
GL - przyda wam sie jezeli chcecie ta wojne wygrac, ale z tego co widze, wiem i z rozmow z niektorymi "czlonkami" u WAS - nie wygracie. Jak mozna wygrac wojna skoro nie wie sie o co sie walczy? Wiecie o co walczycie? Nikt mi nie potrafil odpowiedziec
Wasz Unizony
Do poziomu szamba
Hozzie