Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guardian anubite
Człowieku wszyscy wiedza co to za strona i wogóle chyba że jestes kretynem i nie wiesz.. Nie wiem co ci dają głupie posty w stylu 10-latka z tekstem zal.corsoofdarknes.swe bo nie dość ze napisałeś zle jego name to jeszcze w bezsenswny sposób to zrobiłeś , ale to świadczy jedynie o twojej inteligencji której ci widocznie brakuje gdyż normalny człowiek mając cos do kogoś napisał by to raz nie drążąc tego tematu przez 10-+ stron jeszcze w marnym stylu.
Patrick@
Ty jesteś najśmieszniejsza osobą na tym forum jaką chyba znam. Nie osiągnąłeś zupełnie NIC a piszesz jak byś był jakąs LEGENDĄ beryli. Twój brat jest ZEREM on nic nie zrobił na wojnie ani na serwerze (zerem w sensie gry bo do pogadania nic do niego nie mam)
Rev'ico@
Ty próbujesz zakamuflować tchórzostwo Lifestyle twierdząc ze ta kasa nie jest z płac od graczy Lifestyle! A prawda jest inna!!!! Szanuję Ciebie , lifestyle i wiem co zrobił Corso ale po jakimś czasie zmądrzałem i stwierdziłem że nie ma sensu ciągle "sciemiać" i dlatego będę krytykował każdy nieprawdziwy post czy to Corso , czy Rev'ico bo jak już coś piszesz to pisz prawdę a nie "kamuflujesz"
|
tchórzostwo lifestyle? stracilem w tej wojnie wiele , bardzo dlugo walczylem i zadenn pionek niebedzie mnie nazywac tchórzem ! a pozatym jakie masz dowody ze to niejest kasa z mc druidow? sama byna mowila jak kh robi m qupuja 4 pacce na 4 druidow i robia nimi z uhów okolo 1-1,3 mln hajsu MIESIECZNIE.