Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2007, 11:19   #31
Res Khmer
Undead

Res Khmer's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk

Imię: Unn Recca
Profesja: Rookstayer
Świat: Elysia
Poziom: 41
Domyślny

Powiem tak....

a) pomaganie - o tym już dawno się rozpisywano, rookstayer nie ma obowiązku komukolwiek pomagać. Jeżeli pomaga to jego prywatna sprawa, jeżeli nie to także nikomu do tego. Ja pomagam, ale nie za darmo... no przecież nie bardzo mi się chce iść do bear room'a wyczyścić cały pokój, jak mogę w tym czasie expić w poison cave.

b) trapowanie - to absolutnie jedyna rozrywka dla rookstayera. Jest co prawda nielegalna, ale czy ktoś zna kogokolwiek zbanowanego za to?? Ja trapuje jak mam okazje dosłownie wszędzie i jestem z tego znany, że nie przepuszczam żadnej okazji. Jest to także na zwalczanie konkurencji... nie jednokrotnie na moich trapach polegli rookstayerzy, którzy już po śmierci na rooku nie bardzo mieli po co wracać. Ja osobiście byłem raz trapowany (oczywiście ten potrzask nie zrobił na mnie dużego wrażenia).

c) nooby - większość ludzi na rooku to raczej newbie, jednak taki newbie może transformować w nOOba, gdy tylko zacznie spamować tekstami typu plx itans. Bardzo duża część Rookstayerów jest obarczona piętnem nOOba, niestety ale tacy właśnie ludzie psują wizerunek zwykłego rookstayera.
Res Khmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem