Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2007, 11:37   #13
hide
Użytkownik Forum

hide's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
Żarówka

Lamuch? Nie stac mnie? Ten komentarz byl zdaniem moim i mojego brata (95 ms -hidetaka). Przeciez nie bedziemy sie przelogowywac, zeby napisac taka sama ocene w 2 postach. Gra 3 lata i zapewniam Cie, ze go stac (gram tyle co on tyle, ze ja juz skonczylem). W grudniu zmarnowal tyle MF ile Ty przez cale zycie (7 lvli tylko na manasach)
Moze nie znam sie na filmach z Tibii? Mam ponad 40 w kompie i rehostuje 5 na moim hoscie (www.tibicam.superhost.pl), ale chwilowo sa niedostepne w zwiazku z atakami "hackerow" na moj server. Jedyne zabezpieczenie blokuje sciaganie filmow zarazem..
Jestem wybredny? No, oczywiscie! Przeciez nie sciagam filmu po to, zeby gapic sie na screeny. Na forum jest taki dzial specjalny z screenami i tam mozna je umieszczac. Moj brat tam zaglada, ale mnie one nie interesuja. Sciagnalem "LoA movie" wczoraj (220MB - niska jakosc) i mimo, ze momentami malo bylo widac to byla tam.. AKCJA! Cos sie dzialo i warto bylo obejrzec 24 min filmu! Niedlugo sam bede robil WMV, wiec sie okaze czy potrafie zrobic dobry film. Niestety bede robil film o DoU (gildia na non-pvp), wiec bede mial malo akcji :S Moze efekty i muzyka to nadrobia

--------To pisal Gesior.

hide jest offline   Odpowiedz z Cytatem