hue hue hue
Teraz Kiroy Wind pierwszy patriota z polski a nie tak dawno temu kto nazywal Mannowa- moj Maszer- dobrze ze wrociles moj mistrzu.Teraz jak sie pokluciles z ng i nie masz tam protekcji i ukladow to rodacy pomozcie szwedzi sa tacy zli, Ng to zli chlopcy tylko polacy sa dobrzy i tylko polacy moga rzadzic serwerem a najlepiej rzebym rzadzil ja Kiroy Wind i moi koledzy. Dajciue kase, dajcie sd dajcie uhy, pomozcie, Suv the magican rob levele zeby nam pomoc pomozcie mi bo ja chce kupic runy dla tego i dla innegio chara ktory nie ma hunta u NG.
Co to ludzi obchodzi ze pierwsze podlizusy NG Kiroy Wing i Pephy maja teraz problemy. Wielu polakow was nienawidzi, bo wiele razy z polakami walczyliscie po stronie NG a teraz to tacy z was polacy. Smieszny jestes ty i cala twoja banda. Ja mam na was dobra nazwe - zdrajcy zdradziliscie polakow juz dawno, zdradziliscie NG juz dawno bo mysleliscie ze SOBS wygra z nimi. Wcale mi was nie jest zal !
Co innego Ryba the Wolf on zawsze walczyl z NG.
Wasz lider bral udzial w jakiejs akcji czy tylko donosi NG co sie szykuje.
Jestem pewien ze przegracie, a jak ktos przesyla wam pieniadze to jest glupkiem bo tylko traci kase a jak ktos was wspiera na tym forum pod wlasnym nickiem to juz ktos doniosl na niego.
Ostatnio edytowany przez axio90 - 06-01-2007 o 11:56.
|