Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2007, 15:31   #1441
Khalak
Użytkownik Forum

Khalak's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cichy
Kiedy? Nie prędko.
Masz racje, odrob spokojnie straty. Taka wyprawa to olbrzymie koszty. Na Twoim miejscu, nie wiem czy w ogóle bym się przełamał, aby się tak narażać dla innych. Za to szacunek dla Ciebie i Twoich kolegów, za to, że nagrywacie te filmy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cichy
ale ostatnio zbieranie ekipy na trudniejsze tereny jest dość problematyczne.
Temu zjawisku też się osobiście nie dziwię, bo na PoI nikt "lekką reką" nie idzie. Ja myślałem, że te tereny są hard core'owe, ale jak zobaczyłem filmik z questu z Harmonii [połaczone bodajze Ruthless z jakas szwedzka gildia], na ktorym padł Mateusz Dragon ~ - stwierdziłem, że te tereny są zaje***cie hard core'owe

A tutaj dla tych idiotów, którzy sypią posty typu "Cichy Piats ov Inweron plax plax plisss" - fragment statystyk śmierci, z nieprzypadkowo wybranego świata - Harmonii:
Potwór///ilość zabitych przez niego graczy///ilość porwótów zabitych
destroyers///1///47
hands of cursed fate///0///13
hellhounds ///0///10
nightmares ///2///120
Z tego można wnioskować, że do PoI ludzie wybierają się głównie ludzie, którzy chcą rozwiązać quest. Jak chce się rozwiązać quest na takim terenie, nie idzie się ekipą - idzie się jedną WIELKĄ BANDĄ. Jak w takiej bandzie ktoś pada - to tylko świadczy o sile tych potworów DO TEGO MIEJSCA POTRZEBA WIELKIEJ EKIPY, A TO I TAK BEDĄ WIELKIE KOSZTY.

Ostatnio edytowany przez Khalak - 06-01-2007 o 15:33.
Khalak jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.