@up
hmm..napisalem ze loot nie za dobry bo jak ostatnio wychodzilem z Orc Fortu to mialem trooche tego wiecej..chyba 5 halabard a jeszcze ile tam zostawilem..halabarda w sklepie 400gp a to axe to chyba nikomu nie opchne.A co do cen to na Azurze Plate armor sprzedalem za 500gp, a dark helmet nie pytalem ale 100 - 200 gp wiec wcale tak duzo nie wyszlo .. ale ze jestem teraz dosyc biedny to zbieram wszystko co da sie sprzedac..ogolnie to loot moim zdaniem az taki jak na orc fort ( 30 min - 1 godz ) nie jest zly ale ostatnio jak wszedlem to w kazdym zerku prawie halabarda to jest roznica ;]
EDIT: Tam jeszcze lezy druga axe ( blizej palladyna Mixsera ) to za nia w sklepie 80 gp a ta po mojej prawie to orcish to jej jeszcze nigdy nie sprzedalem ;p
@down
Dzieki..Koszty sie zwrocily bo bylismy tam 3 razy ( te screeny sa z jednej wyprawy ).Ja malo uh stracilem,tylko pall bolty ale mu sie zwrocilo wszystko.Wiem ze na guardach mozna duzo zarobic..moze sie z nim wybiore.Ale poszukujemy teraz mocniejszych wrazen

Choc dzieki za podpowiedz.Moze jednak pojdziemy na jakies 2 godzinki to uda mi sie cos wkleic ( o ss'y mi chodzi ) ;]