Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2007, 15:06   #1497
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
Lukasz, jakis s*****el powiedzial NG, ze mam zamiar dolaczyc jak podexpie. Archin bardzo dlugo rozmawial z Mannowem, w zamian za nietykalnosc i mozliwosc expienia do woli mamy nie mieszac sie do wojny.

Skoro brakuje Wam knightow, moze ja podexpie swoim i dolacze ?

DO WSZYSTKICH WRZUCAJACYCH NA KIROYA

jesli sie nie myle, to nie wujo zaszedl wam za skore, ale mlody. a w tej wojnie udzial bierze stary dobry wujo, ktory od dawien dawna o ile sie nie myle z polakami sie trzymal.

co do pephego, kto z was byl kiedys najlepszym aktywnym sorkiem na serwerze ? nikt ? wiec nie oceniajcie go, bo nie wiecie jak to jest

Ehhh.. Przykro mi ze ktos cie podjebal. Teraz to chyba nie masz wyjscia, szczegolnie ze Ng dowiedzialo sie o twoich rzekomych zamiarach.. Chyba nie sadzisz ze Ng o tak ci pozwoli expic dowoli? Ale spokojnie nie przejmuj sie. Mozesz walczyc, mozesz nawet nawet zabic Archina w wojnie a on ciebie, przeciez to tylko gra, nie? A jesli wasza przyjazn jest naprawde szczera to zawsze mozna porozmawiac na msn czy poprostu w tibii, przeciez mozesz tez odwiedzic Archina w Holandii, to nie jest tak daleko przeciez..
Ghost111 jest offline