Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2007, 18:06   #67
Hoz
Użytkownik Forum

Hoz's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Imię: Hozugi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 101
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kozi_leus Pokaż post
z calym szacunkiem do waszych osiagniec to nie mozecie sie porownywac do najlepszych gildi . np. Loa na lunarze ktora nie przegrala chyba zadnej wojny od 4 lat . DL to jest gildia bez zadnej historii , invitneliscie poprostu mase ludzi i nie ma co sie dziwic ze wygrywacie z pinkami ( ktorzy sa o wiele lepsza gildia od was ) . A jak zobaczylem wasz open battle ..... no coment idzie grupa 30 osob i nie wiedza co robic a pinki was punktowaly jak noobow . I co ?? Boicie sie wyjsc na open battla bo jedynce co potraficie to lognac sie 30 osob i zrobic przewage liczebna . Pokazcie klase na open battle a zyskacie szacunek ludzi . nic nie mowie ale 1 Stycznia rano ( gdzie wszyscy ludzie imprezowali i spali bo imprezkach ) to DL mialo chyba 30 membersow online Maniacy jacyś ;p
Skad wiesz ze mielismy 30 osob online? Tez byles on? Nigdy po impie nie grales w tibie?

YES MASTER - RLY SORRY ! Co musimy zrobic zeby Panu zaimponowac? Czy jak wyslemy jednego kolesia ponizej lvlu 100 V Pink/NN to bedziesz wystarczajaco zaspokojony? A moze mamy grac bez myszek zeby pokazac swoja klase?
Dla niedorozwojow przypomne ze gdy istanialo Devarity podczas wojny z IA walczylismy 3 openy lacznie i wygralismy 2 - w jednym nas totalnie rozniesli - fakt.

Wbij sobie do lba ze nie boimy sie wyjsc na open....jak bysmy sie bali to bysmy nie wysli a wyszlismy mimo ze gorszy sklad - koniec tematu!

Wogole widac ze jakis nie obeznany jestes bo to nie pierwsza nasza wojna. Na eterni istniejemy ponad 3 lata - dluzej niz pinki.
Ludzie przeciwko ktorym walczymy juz 2 razy nas probowali zniszczyc i cos im nie poszlo.
A ze jest nas wiecej? CO KURNA Z TEGO? Ze mass recruit? LOL Od ponad roku nikogo nie przyjelismy do gildii a ze McG i GoH sie dolaczyli to raczej nie mass recruit tylko sojusz - pewnie tego slowa tez nie znasz. Zawsze powalal mnie poziom tego forum.

3 miechy walczylismy przeciwko Seraphication - bylo nas duzo? Nah....30-40 osob w gildii z tego 20 walczylo, a sera? Sredni lvl 130-140. U nas prawie zadnego 100+ nie bylo.

Poczatek wojny DL V Pink/loathe - oni byli potega my robilismy co sie dalo. Walczylismy mass loginami bo jak inaczej? Ogolnie widze ze duzo ludzi tutaj kozaczy ale jak przychodzi co do czego to sie w sianie wszyscy chowaja.

Majkel = gottri? ROTFL chlopie....ty jestes najwiekszym "jokem" na eterni. Za czasu Devarity tak z ciebie cala gildia zbijala ze omg - jestes frajerem - byles i bedziesz. Nawet twoj "ziom" mighty uwazal cie za glaba...teraz pewnie dobrze sobie robicie ale to juz nie moj prob.

Anyway....czego bysmy nie robili dla niektorych bedziemy "beeeee" - spox. Ja to rozumiem. Zawsze jak wygrywalismy slyszalem pare glosow mowiacych "uzywaliscie team bota w czasie opena battle!11!1!", "Pingowaliscie KoFa", "To pies magic dashera gral!!" itd. itp.

@Cheat by DL

Taaaaa.....przypominam sobie ze Lord capy podobno uzywal aim bota w trakcie wojny Devarity V Ia. Co z tego? Nie byl/nie jest/nie bedzie czescia dark legion.
Devarity bylo sojuszem, ekipa zlozona z roznych gildii.

Z calym szacunkiem Kozi ale ja nawet nie mam zamiaru porownywac sie do LoA. Jak dla mnie Unit (stare), Black Widows (stare) i Del Toro (stare) byly the best. LoA to poprostu zgromadzenie high lvli podobnie zreszta jak pinki/nn. I widac ze macie biedna ta Lunare skoro nikt nie potrafi sobie z nimi poradzic.

Na zakonczenie slowa "jakiegos kolesia": ".....rozwalacie ich w filmach, rozwalacie ich na forum, rozwalacie ich na polu bitwy".

PS. Nie spodziewam sie jakiejs tresciwej odpowiedzi na moje argumenty - prawdopodobnie uzyskam odpowiedz w stylu "JAAASNE!", "HAHAHA" lub, tu cytat majkela the poty poty "Wmawiaj sobie to wszystko, bo przeciez jestes mega super" - no bo czego mozna sie spodziewac gdy argumenty waza tone a przeciwnik ma zapalke? Nie tylko w reku ale i w spodniach

Czego sobie i wam goraco zycze!
Hozzie

EDIT: Jeszcze cos! Jezeli ktokolwiek ma pytanie w stylu "jaki tytul ma piosenka xx w filmie" zapraszam na oficjalne forum Dark Legionu gdzie mozecie uzyskac wszystkie informacje i nieco wiecej.

EDIT2: Afff....drobne sprostowanie dla ludzi ktorzy widzieli open battle nagrany przez deekara. Ta nieskoordynowana grupa biegajaca gdzie popadnie i uciekajaca do MolS to nie byl DL....to byli pinki/nn !! xD A nagrywajacy jest knightem....tak zgadza sie - niech was nie zmyli fakt ze chowa sie z tylu.

www.dl.hosted-forum.com

Ostatnio edytowany przez Hoz - 06-01-2007 o 18:19.
Hoz jest offline   Odpowiedz z Cytatem