Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2007, 19:25   #231
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZdicH Pokaż post
a mi jakoś się niechce przestawac.. chociaz po dzisiejszym incydencie zginac na full hp i w ulamek sekundy moze sie odechciec i strata demon shielda a o runach niewspomne ale dzisiaj przeczekam az sie uspokoje izaczne znowu odbnijac 38 lvl ale przez dodanie grafiki 3d i muzyki bedzie dlugo sciagac i ktos kto ma wolny neat bedzie moglo mu niechodzic ale tak pozatym wlaczasz se winampa i masz muzyke a slyszalem gdzies ze niedodaja takich typu zeczy zeby ta gra niewnosila przemocy chyba ze jest sie maniakiem i walic stara krzeslem

a najlepsze bylo to ze napisalem na game chat ze znalazlem lottery ticets piec minut wczesniej i myslalem ze do domnie szlo
To Ty musisz się uspokajać po dedzie TO JEST TYLKO GRA!! To jak tak to ja już nie powiem kto wali starą krzesłem... i na przyszłość jak piszesz nie popełniaj tylu błedów typu "izaczne" "neat" i nie "pozatym" tylko POZA TYM !! Nie pisz wypowiedzi typu "...chyba że jest się maniakiem i walić starą krzesłem " CZŁOWIEKU TE ZDANIE JEST BEZSENSU NA DRUGI RAZ ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ.... Właśnie a grafika 3d i muzyka to wnoszenie przemocy ?

Ostatnio edytowany przez Milten - 06-01-2007 o 19:33.
Milten jest offline