Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hipracjusz
Jak pierwszy raz po updacie wszedlem na tibia.pl i zacząlem oglądać nowe stworki, to w pewnym momencie zebralo mi się na wymioty...
A potem nasunelo się pytanie: Czy Oni (czyli CIPSoft) za dużo razy oglądali filmy z Obcym i Predatorem, czy mieli jakiś kontakt 3-go stopnia z kosmitami, i oni zaczęli kolonizcaje świata od Tibii? Te cale QUARA to najgorszy pomysł ze strony Cip'ów, jaki widziałem odkąd gram sobie w Tibię. Nie wiem, co oni chcą z tą grą zrobić. Na szczęście na razie kosmici są tylko na pacc-terenach, ale niedługo te robactwo wylezie na faccowy main, tak jak centipendy i baty! Czekamy jeszcze tylko na miotacze laserowe i pralki mózgów
Piszcie, co o tym myslicie.
P.S.: Jak Wam się też zbierze na zwrot pokarmów, weźcie parę głębokich wdechów. A jak to nie zadziała, to pozostaje tylko toaleta. Tylko uważajcie, żeby wam z klozetu quara nie wyskoczyło 
|
Wiesz, juz starożytni Rzymianie mieli zwyczaj mawiać:
De gustibus non est disputandum. Tobie akurat "zbiera się na wymioty". Innym jakoś nie. Masz może gdzieś na piśmie, że jesteś chodzącą wykładnią tego co może istniec w Tibii? Jakoś w to wątpię. Jeśli Quar'y tak bardzo Ci się nie podobają, to poprostu ich nie oglądaj/nie poluj na nie (choć w rzeczywistości zapewne masz FACC więc i tak możesz tylko sobie o tym tylko pomarzyć i stąd cały "problem") a nie jojcz jak kobieta w samym środku okresu...