Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2007, 20:57   #57
durel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 03 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

sio-jako druid uzywalem rzadko, jedynie na huntach

wand/rod - woi ma lepszy zasieg=szybsze expienie na 40 lvl, np/ moj qmpel na vampach se sedzial z woi i uciekal, co chwile exura, a ja musialem na vampa z
tempesta i visa i co chce exure gran zeby nie pasc...

mass heal - przydatne, ale czesto lepiej np. ihnac dsa, ostatnio na hdyra hunt, proboje mass heala na dsa podchodze do dsow, chce hotkeya i nagle jeb... spam z wave we mnie i BB. (utamka sie skonczyla..)

wave/ue - myslalem zawsze ze to jest super, zajebiste, itd, ale wg. mojego kolegi (70ms) malo przydatne... duzo many i rzadko sie uzywa.

hydry - ja(siocher), ms, bloker. wiadomo, co yellow hp sio blokera, ja z volca roda i dsow, kolega z woi i dsow.. dostaje okolo 400 expa zawsze wiencej niz ja! nie dlatego ze dsy sie dobrze ustawia, ale jego wand, tutaj ma duzy + sorc. a i na 3 h huntu stracielm 7 bp mf, a sorc 3, a zarobilem 2 x wiencej expa... (sio, mass heal..)

wygrywa sorc, jedynie lepiej dla blokera jak jest ed bo nie traci wtedy praktyznie nic uhow... (jezeli dobry siocher ;p)

to tyle, bb
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem

Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s
durel jest offline   Odpowiedz z Cytatem