Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2007, 01:30   #73
dsev
Guest

Domyślny

Witam wszystkich. Z góry proszę o wyrozumiałość, gdyż zapewne pisze w niewłaściwym miejscu, aczkolwiek to wydawało mi się najstosowniejsze.
(użyłem opcji szukaj, lecz nic nie znalazłem).

Sprawa jest dość dziwna. Otóż zacząłem niedawno grać sobie w Tibie na świecie Thoria. Nabiłem juz 20 poziom (druid!), jak do tej pory gra się bardzo przyjemnie (pomijając oczywiście pk czy podejście większości ludzi do takiej gry jak Tibia, które jest mało... rpg-owskie, nieważne...). Problem tkwi w tym, że nikogo nie znam - moja lista Vip jest puściutka ;/ Jest to bardzo smutne, nie mam nawet się do kogo odezwać, nie mówiąc już o jakiejkolwiek przyjemności ze wspólnej gry, niestety. Poszukuje kogoś z kim można kulturalnie pograć, porozmawiać i wspólnie cieszyć się egzystencją w tym niezwykłym świecie. Proponuje najpierw kontakt przez maila ([email protected] - ewentualnie tu na forum)...Nikt z moich znajomych w Tibie nie gra i pewnie nie będzie, więc nawet nie mam innej możliwości poznania kogoś sensownego (bo przez samą gre - czarno to widze ).

Jeszcze przepraszam "władze" jeśli ten post nie powinien się tu znaleźć i licze, że ktoś się znajdzie - byłoby mi bardzo miło

Pozdrawiam !

Ostatnio edytowany przez dsev - 07-01-2007 o 01:32.
  Odpowiedz z Cytatem