Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2007, 01:58   #133
paffelek
Użytkownik Forum

paffelek's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: Liczbix
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Capy Pokaż post
Hmm, gralem kiedys na non pvp jak jeszcze bylem noobkiem ;] ale powiem wam wszystkim ze to gra bez celu, wbijasz poterzny lvl i nic z tego nie masz bo 8 lvl podejdzie do ciebie i zaczyna cie bluzgac a ty nic nie mozesz zrobic. Pozdro!
byłeś noobem...
umiesz już grać? To pograj na non-pvp i dopiero sie udzielaj.....
Wkurzają mnie ludzie którzy nigdy nie grali na Non pvp albo grali 2 miesiące a sie wypowiadaja...nie gralem na poważnie na pvp nigdy i sie nie wypowiadam o ludziach ani o stylu gry.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
Oj to dużo osobom życzysz Wesołych Świąt i zgadzam się z Bartholomew. Jak już pisałem to niemożliwe że jedna osoba nim gra bo w 1,5 roku gry by nie zrobili takich lvl a po drugie MDW gra na non-pvp a dla mnie takie osoby to nooby bo ich pvp-e jest zerowe potrafią tylko expić
no..każdy 200+ ma 5 ownerów. Nie wiedziałeś? To szkoda. Przekonasz sie o tym jak wbijesz 200 lvl i każdy zacznie mowic o tobie ze nie grasz sam.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shark90 Pokaż post
A ja nie mam szacunku ani do MDW ani do TD ,bo obydwaj sharyją acc.
Gdyby nie to mieli by ok. 2x mniej expa a level mniejszy pewnie o około 100~.
jak wyżej....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartholomew Pokaż post
mam wiekszy szacunek i rispekt to kogos kto wbil 150 na pvp niz 300 na nonpvp.
na arcani mozesz zlapac hunta za byle co i od byle kogo, a na nonpvp to mozna robic co sie chce-zawalac lootbagi hlvlom, wyzywac ich itp.;]
po za tym nonpvp to wieeeelka nuda, zero zabawy i wojen
milcz, zgin, przepadnij, w gówno wpadnij.
Po co wogóle zaczynacie? Boli cie coś to sie wypłacz na PM na tibi... myślę że nigdy nie grałeś na non pvp i nie wiesz jak sie tam gra wiec siedz cicho! Mam nadzieje ze moim postem skoncze ten caly trolling...a wogole to ten temat mógłby byc juz zakmnięty bo na kilku ostatnich stronach znalazlem chyba ze 2 posty z gratulacjami dla MDW...
...i ja sie do nich przyłączam GZ MATI

Ostatnio edytowany przez paffelek - 07-01-2007 o 02:06.
paffelek jest offline