Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maqon
Dzisiaj zabilem pk team. Bo zabili mi rl kumpla. i Kto sie odezwal po pare minutach 'Pephy". Pephy szanuje cie i nie wiem czy to ty pekowales tym noob charem. Ale albo ty albo twoj kumpel nie probuj mnie straszyc "loot wyslij do carlin albo zobaczysz" bo narazie widze ze robisz to samo  co czesc NG;p takim czyms pokazujesz Polakom ze bedzie tak samo jak wygracie
|
Nastepny ktory potwierdza to co my wszyscy wiemy a do czago wielu na tym forum boi sie przyznac.
Ze Pephy i spolka to pekerzy ! ktorzy walcza nie o polske i polakow tylko o swoja wlasna dupke.
Jak wygraja to tak wlasnie bedzie wygladala Obisdia. Swiat na ktorym nie da sie normalnie grac bo 20 lev beda prowokowac a za chwile Pephi i ZIOMALE - plac albo hunted 4ever. Nie ma co mila perspektywa
@ Darota
Czy tobie sie cos nie podoba w tym co pisze ?
Jak tak to wyslow sie w sposob zrozumialy, napisz moze cos wiecej niz jedno zdanie, wypunktoj jak nie potrafisz pisac zdaniami rozbudowanymi.
Albo skoro juz tu nie grasz i nie szkoda Ci tego chara to zasil szeregi ET i poblokoj ataki Mannowa skoro tak grzecznie Cie o to prosza a Ty tak zarliwie ich wspierasz.
I polska i polakami sobie geby nie wycierajcie obludnicy.
A tak na marginesie - moze to nie Pephy Cie straszyl, tylko TEN zly szarer ktory nie potrafi sie zachowac