@Dalanther
przeciez to sami uzytkownicy tego forum napisali za Pephy z kolegami pekuje polakow wiec o co chodzi - ze ja wymyslem ?
Poczytaj najpierw ze zrozumieniem, przemysl to i dopiero skomentuj bo nie wiem do czago sie czepiasz. Kozacze ? bo co - bo mowie to co wielu mysli ? Nie ujawniam niku z gry to moge sobie pozwolic na szczerosc a nie- Pephy jestes bescia, masz taki fajny level jestes taki madry bo przeciez masz taki level a jak ktos ma lvel to przeciez jest madry.
Powiem wprost Pephy to polski Mannow zabija bo lubi i bedzie to robil czesciej.
Tak na marginesie moze polacy sami sie shakuja nie trzeba bedzie ich wykanczac przez NG albo realow Pephiego
Juz pisalem i napisze jeszcze raz specjalnie dla Ciebie Dalanther
Nie dbam o Pephiego ani innych polskich HL ani innych HL bo tylko na siebie moge liczyc
i jeszcze jedno
Jak ktos pekuje na Obsidi to albo reale Pephiego i Baita, noobchary Suva najwiecej pekuja polacy a teraz ze cos trzeba dla tych co pekuja zrobic, pomoc ?
Jak jestescie tacy POLACY to dajcie polakom pograc, dajcie wszystkim wolnocs bo czesto nie moga nawet zaplacic za swoje bledy. Tacy z was POLACY to do zlikwidujcie wszystkie Hunted na polakow!
Z doswiadczenia wiem ze jak ktos podpadnie Ng to zaplaci i moze grac a jak zabije reala Pephiego ktory pekowal, bo mu przeciez wolno pekowac, albo cos powie na Suva to ma hunted 4ever. Tacy sa nasi Ziomale.