Axio : a moze to ni jest problem napsiac jestem rl kumplem pephego !! albo z noobchara napsiac jestem pephy !! ku...rwa jacy w ylatwowierni mzoe jestescie ?? byle kto napsize ze ejst mannow i to bedzie on ja pie...rdole !!!!!! boze to dopiero pokazuje jak wy sie boicie i jacy jestescie latwowierni !! akurat nie pekujemy na tej wojnie bo nie ma czasu tylko expimy inymi charami !!
Ci ktorzy nam pomagali dostana specjalne podziekowania na filmiku wmv !! chociazby by mieli 8 lvl a ich tam umieszcze !! czy wygramy czy nie !! to ja ich doceniam !!
Axio , Tibijczyk : no to gratuluje ze wam dwom polakom jest dobrze

ale wiekszosci nie jest i bynajmniej h lvlom polskim nie jest dobrze z NG , dlatego walczymy !! a was nikt nie rusza bo noobkow sie nie rusza tym bardziej na niskim lvl a w dodatku nie macie czasu garc !! idz na guardy z 3 dni i zobaczysz czy cie parkaz nie wyrzuci a azzared zarazdead cie nie zabije to bedziemy mogli pogadac !! a jak masz dalej mi tu plakac na polakow to idz ,a
www.tibia.se tam pasujesz idealnie i bedziesz honey red brother from poland great asslicker and nigger

tam cie pokochaja !!
Ludziki I Przyjaciele

: tak plan jest mam andzieje ze sie nie zawiedziecie i ze razem z tymi co nas wspieraja przezyjemy chwile triumfu i satysfakcji

staramy sie jak mozemy ciulac kase bo wiadomo wielu z nas nie gralo bo bylo hunted ale damy arde i sie nie poddamy bynajmniej jeszcze nie teraz !! poki mam jeszcze sd ide walczyc