Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2007, 12:39   #136
paffelek
Użytkownik Forum

paffelek's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: Liczbix
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
"no..każdy 200+ ma 5 ownerów. Nie wiedziałeś? To szkoda. Przekonasz sie o tym jak wbijesz 200 lvl i każdy zacznie mowic o tobie ze nie grasz sam."

Po pierwsze już nie gram w Tibię, ponieważ uważam że w tej grze nie ma postępu ( a jeśli już jest to BARDZO MAŁY) tylko że nie każdy 200+ sharoje ale MDW taki lvl zrobil 1,5 roku no to sam napewno nie grał a są osoby które grają 5-6 lat i mają 200 lvl to nie mówię że oni dzielą konto. Taifun i Mateusz to najwięksi oszuści w Tibii jakich widziałem i nie mam do nich szacunku nieważne czy wbiją 300 czy 400 lvl i jeszcze jak w przypadku MDW gra się na non pvp to już to mówi samo za siebie jacy to świetni gracze...

Tibia jest nieuczciwa i kiedyś może to zrozumiesz i też skończysz grać lub zaczniesz sharowac i grać na różnych botach. Uczciwy gracz nie ma przyjemnosci z gry, jeśli wogule można mówić o jakiej kolwiek przyjemność z gry w Tibię... dlatego już nie zamieżam wbijać 200 lvl-a i wyżej

No i co z tego? Jest taka strona, nie wiem czy znasz, zrobiona przez jednego z tutorów. Autor to nie jaki Pskonejott. Poszukaj sobie tam info na temat ile oni grają. ZAMKNĄĆ TEMAT!
P.S. Dobrze że skończyłeś z tibią...jednego nooba mniej. Jeśli myślisz że uczciwy gracz nie ma przyjemności z gry to sie grubo mylisz, albo nie miałeś kumpli...
paffelek jest offline