Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2007, 13:33   #208
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Poznan - Poland

Imię: Quivee
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
Domyślny

@Dodziak

Moglbys przestac na mnie najezdzac ? Ty zaczales wszelkie klotnie. Nie wiem czy pamietasz, ale powiedzialem jednemu z naszych wspolnych przyjaciol, ze Karde chca Cie zabic. Nie moglem ich powstrzymac tym bardziej ze mieli swietny reason, chodzi o DODZIAKA PALADYNA. W kazdym razie zabili Cie.
Ty wyskoczyles z ryjem na mnie, ze jestem "sprzedawczykiem pierdolonym".
Ostrzeglem Cie, zebys przestal mnie insult. Wtedy zapewniles mnie, ze padne.
Doskonale pamietam grozby wobec mojej osoby i za wszelka cene staram sie udowodnic, ze nie ja tu polegne. Ostatecznie olalem sprawe... Jednak wtedy na POHu, przed temple znowu pokazales spory kawalek swojego charakterku.
Po raz kolejny zaczales klotnie. Pech chcial, ze akurat zrobiles sobie skulla...
4 minuty pozniej padles by Karde family. To byla moja zasluga bo dalem znac Gadiemu, ze masz skulla i gdzie jestes. Chcialem sie dolaczyc do bitwy, ale wtedy okazalo sie, ze jestes zamieszany w wojne. Wiec nawet nie atakowalem.

@ To all
Btw. Jestem bardzo blisko z Karde, przede wszystkim z Gadym. Xan nie jest dzieckiem bo ma jakies 17 lat z tego co wiem. Dany jest bratem Gadiego i ma zajebiste pvp. Oni sa SLO, a nie SWE... Z reszta nawet gdyby byli Szwedami to nie widzialbym powodu zeby ich nie lubic. Podajcie mi narodowosc oprocz pl , ktora lubimy!
Musicie jeszcze rozwazyc fakt, czy bedzie nam dobrze gdy polacy beda rzadzic... jestem przekonany ze gorzej niz teraz. Patrzcie co sie dzieje na Furorze. Polakom niestety nie mozna ufac - powodem jest brak inteligencji wsrod wiekszosci. (Patrz --> Rell Crick, przerost miesni nad rozumem )

@ Koti, Laros

Z pewnoscia macie szpiega w ekipie. Zastanowilbym sie czy nie jest to Saphir Thor. Nie strzelil nawet SD podczas tej wojny, nawet gdy atakowaliscie Norteca. Na Fibuli rowniez sie nie zjawil. Ale moze to tylko przypadek...

Take care
Quivee jest offline