Cześć wam
Gram w gry online od jakiegos czasu z 6 lat albo 7 zazwyczaj w wolnych chwilach wczesniej od szkoły teraz po pracy.
Jedną z pierwszych gier było Diablo potem Diablo 2, Knight online, Guild wars, Counter strike, Unreal Tournament zatrzymałem się na World of warcraft.
Przy wszystkich tych grach spędziłem troche czasu najwiecej chyba przy unrealu i diablo, ale w wowa gram juz od bety wiec troche czasu tez przy tym spędziłem.
Usłyszałem o tibi jakis czas temu jakiś dzieciak skoczył z okna czy jak, mniejsza z tym... zainteresowało mnie ogólne halo na temat Tibi.
Sciagnelem instalke i wlazlem na jakis serwer darmowy, logowałem się chyba z godzinę, wchodzę do gry a tu zonk

ukazala sie gra rodem ze starego comodorka

zrobilem pamietam 2 questy z wielką niechęcią do całej tej maszkary na monitorze, i powiem szczerze że nierozumie jak może się ta gra komuś podobać, jest milion ciekawszych gier. Mówiąc ciekawszych niemówie tylko o grafice ale o team play bo to najwazniesze w tego typu grach. Latwo sie nie poddałem na video google znalazlem sporo filmów z ujęciami bicia bosów itp ogólnie powiem że wiele widziałem ale takiej nudy jak sie przewija na ekranie to niewidziałem.
Grał ktoś z was w WoWa ale nie na pirackim serwerze? Ludzie to jest gra, są questy, niebywale dopracowany system walki pve jak i pvp, taktyki na bosów i walka z bosami to naprawde wysoki poziom, klasy i ich talenty niebywale elastyczne. Nawet Knight onliine wspominam bardzo miło, żeby nie ciągłe lagi na serwerach to grał bym pewnie dalej.
Może wyjaśnijcie mi czym sie tak podniecacie w Tibi? same dzieci w to tylko grają czy może ludzie są tu z okresu kiedy to diablo 1 bylo najlepsze, od nich chciałbym uzyskać jakieś namacalne fakty.