Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2007, 15:17   #214
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lubo Pokaż post
@Quivee

Taa, zgadzam się z Tobą, wątpie, że gdy Polacy wygrają tą wojne będzie lepiej na Selenie, gdzie Polak będzie robił pa na Polaku (patrz Rell Crick, który powiedział mi że Viva Pszczoła go insultowała, ubiliśmy ją a później się okazało że on nie miał żadnego powodu aby to zrobić i do tego mnie w to wciągnał -.-). Nawet mi powiedział ze po wojnie padam bo nie będe już miał pleców, ale pamiętaj ze Szwedom charów nie zrookujesz i zawsze mogą się zalogować i Cie ubic xD
Jezeli wygramy ta wojne to bedzie duzo lepiej, a ja z kotim bedziemy pilnowac zeby z tych noobow w guildi wyroslo cos, albo padna. Ale "Lubo" wiesz znajc jakies inne miejsce na takie posty, bo jestes chyba jedna z najniewazniejszych i nieznanych osob na Selenie, a tak ja formulujesz jakby wszystko mialo byc dookola i jak najlepiej dla Ciebie. A takim to ja mowie HCWDPJ. Selena bedzie lepsza jezeli polacy przejma, albo bym sie ani ja, ani Koti ani Alu niepakowali do wojny. Ja moglbym spoko grac bez tej wojny, ale dlatego ze wiem ze juz szwedom dalem szanse, i nawet niema dyskusii ze przeginaja, to teraz musze z nimi walczyc zeby im odebrac ten server. To ze udalo Ci sie szwdowi wylizac tyleczek nieznaczy ze server jest lepszy z nim niz bez. Wes sie schowaj i niewychoc z nory.

Ostatnio edytowany przez LarosFeleon - 07-01-2007 o 15:22.
LarosFeleon jest offline