Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LarosFeleon
Jezeli wygramy ta wojne to bedzie duzo lepiej, a ja z kotim bedziemy pilnowac zeby z tych noobow w guildi wyroslo cos, albo padna. Ale "Lubo" wiesz znajc jakies inne miejsce na takie posty, bo jestes chyba jedna z najniewazniejszych i nieznanych osob na Selenie, a tak ja formulujesz jakby wszystko mialo byc dookola i jak najlepiej dla Ciebie. A takim to ja mowie HCWDPJ. Selena bedzie lepsza jezeli polacy przejma, albo bym sie ani ja, ani Koti ani Alu niepakowali do wojny. Ja moglbym spoko grac bez tej wojny, ale dlatego ze wiem ze juz szwedom dalem szanse, i nawet niema dyskusii ze przeginaja, to teraz musze z nimi walczyc zeby im odebrac ten server. To ze udalo Ci sie szwdowi wylizac tyleczek nieznaczy ze server jest lepszy z nim niz bez. Wes sie schowaj i niewychoc z nory.
|
Nie liże nikomu dupy i pisze to co uważam za słuszne, chciałem zeby Polacy wygrali ale po tym co mi ostatnio Rell gadał zmieniłem zdanie. A to czy jestem znany czy nie nie Tobie oceniac.
edit: no może i będzie lepiej, nie wiem bo nie znam aż tak dużo polskich h lvl a oceniam po tym co mi Rell gadał czyli, że będzie mógł robić więcej pa niż robił przed wojną:>