Zobacz pojedynczy post
stary 06-09-2004, 18:45   #51
Leśny Kwiat
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 06 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Polny Lowca
Powiedzieć wam co jestnie tak ? ZA DUŻO KLIKNIĘĆ. jest ich tak dużo że na tym nie zyskują
Ehh . . . skąd to info ? Oparte na własnym doświadczeniu ? Są witryny z tysiącami kliknięć w banner Allegro dziennie i jakoś nie są zamykanie - bo na nich nikt nie każe klikać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
To był dobry pomysł, ale panowie z Allegro bardzo nie ładnie się zachowali. Aż wstyd że taki znany portal ucieka się do takich tanich sztuczek.
Ale niestety, te regulaminy są twożone właśnie w taki sposób, aby wypłacać jak najmniej pieniędzy.
To w jaki sposób tworzony jest regulamin to sprawa jego twórcy - jeśli uważasz że jest nie fair to nie zgadzaj się na jego przestrzeganie (co robi się przy rejestracji w PP).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mocny zły duch
Ok,teraz już wiadomo że ALLEGRO to złodzieje,oszuści i dwulicowcy.
My jesteśmy grupą ich potencjalnych klientów.
Nie róbcie interesów z tą firmą,wiedzcie że możecie się naciąć,niech wszyscy wiedzą że OSZUSTWO NIE POPŁACA,można oszukać raz,drugi,ewentualnie trzeci,uwierzcie po pewnym czasie wszyscy się dowiedzą i będą mieć cię na oku.

Trochę antyreklamy nie zaszkodzi,zasłużyli,Allegro=land of noobs

greetings
Skoro nie masz o czymś pojęcia - po co się wypowiadasz? Czytałeś ich regulamin, rozmawialeś z ludźmi którzy od lat z nimi współpracują? To nie jest firma charytatywna i nie będzie płaciła za to że grupka 13 latków (do których nic nie mam) będzie codziennie klikała w banner, aby za to mieć jakiś konkurs. Poczytaj wypowiedzi niektórych forumowiczów np o właczaniu osobnego okna. Piszą nie mając pojęcia na czym opiera się PP Allegro.

Ogólna uwaga #1 -> zrozumcie że niestety wina leży po stronie opiekunów tej strony, naprawdę dostrzeżenie błędu może uchronić przed jego powtórzeniem, a udawanie że to inni są "fee" a my "cacy" nie jest zbyt rozsądne

Ogólna uwaga #2 -> Nie jestem pracownikiem Allegro ani nie dostaję żadnych pieniędzy za te posty Piszę jedynie, bo akurat w PP trochę siedzę i wiem jak wygląda to od "podszewki".

Ogólna uwaga #3 -> Jestem całym sercem za tym aby forumowicze swoją "pracą" stworzyli kapitał umożliwiający urządzenie konkursu i sam chętnie w tym pomogę - o ile będzie to uczciwe, a nie z góry skazane na porażkę.
Leśny Kwiat jest offline   Odpowiedz z Cytatem