smikki, jeżeli chodzi o mój nick : Naabs Plix w mojej "rookowej" postaci to niemyślałem o tym bo nie wiedziałem, że zacznę nią grac < jak narazie 11lvl > aż tak długo i to miało służyc jako "depo char" do otwieranych przezemnie i innych tzw "rookowych sklepików". Postac an początku miała się nazywac: No noobs plx, ale się nie dało wiadomo dlaczego, więc szybko taką zrobiłem... Bo jak wiadomo, rook to mieszanka newbie i noobów, w małym procencie można spotkac uczciwego gracza. A propo tematu to co mam powiedziec? Że spotkalem 1 lvla co mówił do innego "ctrl + lol" lub "give items, GM will ban you!"?
a może to, że widziałem ostatnio kolesia co stal, położył na półce kubek i go sprzedawał... oczywiście polak.
albo jak koleś ostatnio powiedzial 2 kolesiowi na rooku:
xxxx: "Ja jush wykonalem aninhilatora jak ty jeszce o free itemsy blagales"
Zapewne się powtarzam lub to wszystko jest wam doskonale znane, bo każdy musi przejśc Rookgard i przy okazji zaznajomi się z takimi tekstami...
Albo jak 2 lvl prosił mnie o pomoc w wykonaniu questu na katane:
No więc idziemy, zabijam szkielety, bloczę rotwormy, żeby tylko przeszła. OK jestesmy w ostatniej jaskini, w tej w której znajduje się Ghoul. A więc mówię aby sie przygotowała do szybkiego uciekania i powiedziałem jej aby zabrała katanę z ciał, które się jeszcze nie rozłożyły. OK, dałem jej trochę czasu i otworzyłem jej drzwi gdzie znajdowały się szkielety i 1 rotworm. Zaczęła tam biec, ja próbując zablokowac jej tego rotworma aby spokojnie uciekła, zaczęła krążyc w kółko i tak kilka kółek zrobiła zanim zginęła. Dziwne, że ani słowem się nie odezwała. Już jej poźniej więcej nie widziałem...
Odradzam 2 - 4 levelom wykonanie questu w mino hell, gdyż możecie zostac zablokowani i full def wam nie pomoże... to istny pokój śmierci... xD
Pozdro dla wszystkich uczciwych graczy!