Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quivee
Myslisz ze latwo jest powiedziec takim ludziom nie robcie krzywdy moim kumplom? To nie jest proste. Rell padl i ciesze sie z tego bardzo, natomiast co do Twojego chara (fiolek con~ byl na Tobie) to nie mialem pojecia ze chca Cie zabic. Tym bardziej, ze przypadkiem fiolek zjawil sie w tamtym miejscu. Oni nawet nie chcieli ubic Scottiego. Co do loota, to Gady wyraznie mi powiedzial ze go nie odda. I faktycznie Iomer mial tutaj swoje zdanie, bo dzieki niemu udalo sie to wskorac. Pomysl, czy lvl 133 powinien sie sluchac lvl 40? Czy bardziej pojsc na kompromis z lvl 128 ? Sama przyjazn z Gadym to nie jest powod, zebym mogl mu mowic co ma robic. A przyznam ze sie staralem.
Poza tym, nie jestes jedyna osoba, ktora mnie o cos prosila. Wyobraz sobie, ze kilka osob mialo do mnie sprawe do Gadiego. Mam cale dnie go prosic o "oddanie loota Scottiego", "nie huntowanie dermynow", "nie zabijanie tego albo tamtego", "tego tez nie ruszaj". Moge pomoc jezeli chodzi o najblizszych...
Maron i Imramif to jedyne osoby z Dermynow ktorym pomoge za wszelka cene, o reszte moge jedynie sprobowac. Od niedawna wrocilem na Selene i ciagle czegos od niego potrzebowalem... "Pozycz mi Sova, runy, kase". On tez ma swoja cierpliwosc.
Jezeli chodzi o Nokiego to nie byl moj pomysl i nie chcialem go zabic - nie wiedzialem ze nie ma run, padl szybciej niz zdazylem napisac "Chcesz go zabic?"
Do Ciebie nigdy nic nie mialem, nawet po tym co zrobiliscie z Evuzem. Ja sie czepiam tylko Rella, bo na to zasluzyl i wciaz mi stoi oscia... Nie wiem czy wiesz ale podobno to Rell ukradl Ci caly sprzet.
To tyle...
Z ciekawych nowin to, Xan, Master, Dany i jeszcze ktos tam padl na Anni ;]
Pozdrawiam, udanego tygodnia
|
1. nie ja cie prosilem zebys pogadal z gadym tylko Prochal tzn Imramif
2 moze i nie miales pojecia... ale zrobili to dlatego ze znalem rella do tego wymysli reason ze niby go uhalem ... gady poprosil Saphir o pomoc w ubiciu mnie na co uslyszal ze ma sie odemnie odjebac...
3 Jezeli chodzi o Nokiego... to po jakiego chuja go wogole biles ? za ta akcje 0 szacunku...
4 z Evuzem ? chodzi o bana czy niby o to ze nas oskarzyl ze go hacklismy?
sprawe hacka wyjasnilismy sobie... i chyba nam juz wierzy ze to nie my
5 to nie Rell... tylko fake tibicam...