Temat: Linage II
Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2007, 02:01   #192
RoyalSound
Guest

Domyślny

Ja tez gralem w L2 bardzo duzo na prywatnych serverach. Gra na low ratowych servach jest naprawde fajna i ciekawa. Wg mnie jednym z lepszych serverow byl Hobby ale niestety zostal zamkniety Ostatnio goscilem na Eternal Sin (www.es-l2.com) tez naprawde fajny server ale do czasu(raty 45x). Do czasu gdyz (takie jest moje odczucie) zakladamy postac (ja osobiscie sps) wbijamy mu max poziom w szybkim czasie (5 dni 78 lvl) i mimo to mamy male zarobiki (zeby byc kims trzeba miec duuuuzo pieniedzy a to nie jest latwe mimo duzego ratu), aby zwiekszyc moje zarobiki zrobilem sobie podstawowych buferow(bd/sws/pp/emp-tyle w zuelnosci starcza) bardzo duzym ulatwieniem na tym servie jest to ze mozna uzywac tzw dual boxa legalnie( to cos jak mc w tibi tylko ze tam gmi pozwalaja max 2 konta w tym samym czasie) dzieki niemu mozna wziasc sobie postac w partyi nabic jej max lvl w blyskawicznym czasie 2-3 dni. Majac wszystkie buffki nasza postac staje sie bardzo silna i szybko sie nia zarabia kase. Ale tu gra sie dla mnie skonczyla.Mam max lvl (10 postaci ktore lvlowalem na dual boxie (pr/th/sorc/buferzy/sh) ale mimo wszystko ga sie nudzi bo ciagle sie robi to samo. Dalsza gra polega na tym ze: bufuje sie (2 godz trwaa bufy) kupuje ss/bss (ss-soul shot/bss-blessed spirit shot) potionki na hp i mane , kilka soe i resow (soe-scrol of escape) i ide expic te 2 godziny w cagle w to samo miejsce , dzien w dzien. Czesto jest tak ze siedzi jakis glupi clan i expi a jak widza ze ja ide to biegnie 10 osob i dedam tracac 15 min czasu na zbufowanie sie na nowo. Jedyne urozmaicenie dla mnie bylo "marnowanie" kasy na enchantowanie. Marnowanie bo dbra bron zaczynala sie od +16 wzwyz, a to mi sie tylko raz udalo na 500 spalonych broni(enchntowanie-ulepszanie z kazdym ulepszeniem szans na powodzenie maleje o dany%(na +3 jest 100% skutecznosci potem coraz mnej). Ale gre naprawde polecam ale w moim odczucia po 1-2 miesiacach sie znudzi i dlatego TIBIA RULEZ.
  Odpowiedz z Cytatem