Temat: Sny
Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2007, 15:40   #212
Rexona
Użytkownik forum

Rexona's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ja miałam sen w którym mój kumpel Jacek zbierał ludzi do kina na film Hooligans. Poszła Majka, Karolina, Szymon i Adam. Zapytałam czy mogę iść razem z nimi. Majka prostestowała <nie lubimy sie za bardzo>, ale w końcu poszliśmy.

The end...

I co to było? Nic, gdyby nie to, że gdy się obudziłam pobiegłam do szkoły, przywitałam się z Karoliną i nagle podszedł do nas Jacek i zapytał nas czy nie pójdziemy z nim do kina na film Hooligans! Miałyśmy z Karoliną taką beke ;]

A jej śnił się obrazek z wielorybem... Kilka dni potem Karolina skręciła nogę w kolanie (ou musiało boleć), pojechała do szpitala, a gdy się obudziła - leżała na łóżku i przed oczami miała obrazek z wielorybem wiszący na ścianie.

My często mamy takie 'prorocze' sny

A i jeszcze jeden dziwny sen...

Był czerwiec i na mojej ulicy była jakaś parada, szły postacie Disneya itd. Zamiast dworca centralnego stał ogromny sklep. Weszłam, a tam mnóstwo różowych plecaków z wizerunkiem Barbie <buhaha>. Zapytałam sie sprzedawczyni czy jest coś fajnego w tym sklepie dla dziewczyn w moim wieku. Ona odpowiedziała mi, że zimowe tatuaże (nie wiem czemu zimowe, było przecież lato). Potem poszłam do domu i patrzyłam na paradę. Nagle podeszła do mnie moja babcia i powiedziała, że moi rodzice kupili dom i się przeprowadzamy. Popatrzyłam przez okno i zobaczyłam taki jakby autobus, a na nim stały jakieś babki i coś tam tanczyły. Nagle przeniosłam się na ten autobus. Trzymałam się i omal nie spadłam, nagle przyśpieszył. Potem znów wróciłam się do domu. Podeszłam do kalendarza i kartki tak jakby same zaczęły się wyrywać. Została kartka z napisem 22 grudnia. Wyjrzałam przez okno, nagle słońce zaczęło się przybliżać, zamieniło się w taką wielką kulę, mimo wszystko nie było mi ciepło. Było prawie przy moim oknie gdy nagle... Spuściło się z niego powietrze jak z jakiegoś balona!!! Odleciało gdzieś i nagle zrobiło się ciemno. W tym miejscu gdzie znikło na niebie pojawiła się czaszka. I nagle po niebie zaczęły chodzić !ludzkie! szkielety!! Dziwne ;]

Miałam jeszcze wiele innych dziwnych snów... I pełno 'proroczych', czasami mam tego dosyć... Bo wiem po części co mnie czeka. Tylko jak odróżnić normalny sen od snu 'proroczego'?
Rexona jest offline   Odpowiedz z Cytatem