...
@dressu
Nie wiem jaki masz nick itp. Jak bys nie wiedzial, to rumcio mial swoje powody. Po co mial siedziec w inactive guild? Nic. Zaplacil? Z tego co pamietam nuskei oferowal free za darmo, ja przynajmniej mialem taka mozliwosc.
Najwieksza oferma w wojnie byl jeffrey kinta- zaplacil, HWL zobaczyl to zamiast pomoc uciekal i takie tam
Bede go bronic bo malo wiesz. Ja nie zaplacilem, chociaz 70% tego forum to zrobilo lub leavnelo guild za nic.
Adelao
Cioto. Tak boje sie pucola, bo ma palce 90stopni w dol od grania na kompie. Jestescie tak przerazajacy, ze az mnie to drazni. Takich plackow jak wy... 10 na 1 wyskocza ale juz 3 na 1 nie. Sam bym wam taki lomot spuscil ze matka by was nie poznala. Znajac zycie walnal bym jednemu drugi by spogladal nie pomogl.
Wiec zamknij swoja gebe, bo nikomu nie imponujesz swoim frajerskim, zalosnym, infantylnym kozaczeniem sie na forum.
Przyjedzcie do poznania, wyjde na was sam i was nie ma. xD ( riposta ala Adealo)
@Topic
Kozaki... odwalcie sie od rumcia bo
primo Tharrin i reszta tez sie wyplacili
Secundo On na was sie nie rzuca
Btw. Adealo ty najlepiej zamkilknij...
Dressu kim ty w ogole jestes? Podaj mi swoj nick...
Dopisek
Adelao nie prosze cie o odpowiedz. Wole zebys to przemilaczal, pomyslal troche zanim napiszesz, pozniej przeczytaj post 2 razy przed wyslaniem, A DOPIERO wtedy zaszczyce cie odpowiedzia ^^.
CALY TEN POST JEST IRONIA, NAWIAZUJACA DO POZIOMU ADELADO
Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 08-01-2007 o 18:43.
Powód: Adnotacja
|