Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Namitura
Nom gipo elysia, wiekszośc nemesis thoria a ruin zostało samo na serwerze ze swoimi noob charami na mc i paroma "lojalnymi" polaczkami w stylu komanndoos, kauczuk, vatariel 
|
Nigdy nie byłem w Nemesis se więc nie wiem po co to porównanie z osobami które były w tej gildi a nie są już i nie walczą z jakiś powodów.
Nigdy nie mówiłem też że jestem patiotą więc nie mam obowiązku jako "hlvl" mieszać się w wojnę która i tak już została wygrana przez Ruin przez te "5 dni bez expienia dla Ne se" pozatym mam znajomych jak i też nie lubię niektórych osób w obu gildiach. Ja tu wojowałem jak niektórzy expili w tym czasie (albo wogóle nie mieli tu charów) i nic nikomu nie musze udowadniać.
Co do "lojalności" to na Beryli już były takie mixy (podział Del'toro, GiPO pierw z Polakami potem z Khood a następnie przeciwko no i Excail teraz z Khood a przedtem przeciwko) że nie ma sensu filozofować bo za jakiś czas może być tak że Ruin się podzieli i będzie następny war więc tym co przegrali pozostaje zapłacić i grać albo poprostu czekać bo teraz lidera Daffy'iego i resztkę GiPO już ten server nie interesuje więc "
pospolite ruszenie" nic nie da.