Cytuj:
Oryginalnie napisane przez djmtv
@august
mam pytanie bo sie strasznie napinasz ze OF/V nie chicialo wejsc na Gorome
no wiec skoro taki kozak jetes to moze zrobimy tak
dacie 30min OF/V oni sie ustawia na Goromie
i potem wy przyjdziecie ok ?
wkoncu chcecie sie bic na goromie wiec powino Ci pasowac ?
bo cos czuje ze jak na ank sie baliscie przyjsc  to na moj plan tez Ci nie bedzie odpowiadal
wiec skoncz zachowywac sie jak dziecko bo wiesz dobrze czego nie przyszli
kilka razy sie nabrali padli
tym razem nie popelnili tego bledu i nie masz na co liczyc
i dalej to wy jestescie cykory ze sie baliscie pustyni kolo ank a nie OF/V ze nie weszlo w trapa na Goromie
pozdor maly napinaczu
btw
ank nie bo tam OF/V moze wam uciec a wy im nie mozecie D?
to dziala w obie strony
nooby tez przeszkadzaja tak samo VU jak i OF/V
wiec Twojego argumentu nie rozumie obszar jest spory a malo noobow ma pacc zeby ich sie az tyle zebralo
|
Krotka historia napinaczy tej wojny:
1. Nie macie szans zdepczemy was mozecie juz isc na nowy serwer.
2. O massloga zrobili OMG udalo im sie zabic xxx no to co i tak nie macie szans. Wojny sie nie wygra masslogami.
3. LOOOOOOOL znowu masslog no co za nooby LooooooooooL no zabiliscie go ale co z tego i tak smierdzicie.
4. Nie do wiary znowu masslog, czy wy nic innego nie potraficie zrobic? I tak na openie dostaniecie takie ciegi ze sie nie pozbieracie i won na nowy serwer.
5. Co to za open byl ty dzieciaczku nie wiesz co to open, wogole glupi jestes a to co ze u nas padli lider i all vice u was padl jeden 80lvl wiecej wiec my wygralismy.
6. Mozemy walczyc gdzie tylko chcecie najwazniejsze zeby walczyc bo juz nie mozemy sie doczekac az przegracie i odejdziecie.
7. Nooooo co za noooby znowu masslog a potem zamiast nas wszystkich wybic to masslogouta zrobiliscie co z was za tchorze nie macie pojecia o bitwie.
8. No na tym openie widac bylo wasze zgranie ale gdyby nie te noby to byscie przegrali. Pozatym Mandan za wolno gfb donosil.
9. No sluchajcie ile dacie kasy jak zrokuje Shaeliona i Masakratusa?
10. HAHAHA tylko zartowalem bo wlasnie dolaczyl Cybe Anth i mozecie mnie pocalowac w dupe teraz dopiero wam pokazemy na co nas stac.
11. .......nie, nie Goroma odpada bo tam macie trapa. Edron tez pod zadnym pozorem nie Edron nie. Nas jest tylko 50+ a was 30+ wiec to my wybieramy miejsce tym bardziej ze zbieralismy sie 180 min.
12. Gridlok i tak padniesz rzuc plecak mi na boat........Gridlok has left the party. You see a backpack it...
13. .....Bijo. Kto? Bijoooooooo! Kto? Gdzie? Vura i Hinogus mnie bijoooo!! Ale gdzie? Na moscie!! Na jakim? No na tym duzym! Na dwarven? TAK! To uciekaj do PZ! Ale ja mam czache białom! A to nara. You see dead Human. You recognize Lothres Iron He was killed by Lord Articus.
SIGNED,
LORD A~~