Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2007, 21:00   #1275
Onizuko
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Idk;)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher Pokaż post
Otoz Cors i Gammbler sa jak ostatnie piz*y przenoszace Tibie na rl... Po prostu brak slow. Pbydwaj na forum i nie tylko udaja bogow ktorzy sa wszechwiedzacy i madrzejsi niz wszyscy inni.... ;] Brak slow na idiotow ^^.

@Cors
Jesli jestes taki madry to nie jedz Gammblera i "trzymaj poziom".

@Gammbler
A ty sie schowaj i sie nie wypowiadaj .
Moze sam jestes taka jedna wielka pi*da? Wiesz żeby się wypowiadać trzeba stych ludzi jeszcze znac ;].. Tak się składa że i z Corsem i z Gammblerem miałem doczynienia.. Nie będę whcodził w szczególy ale przyznam ze Cors przynajmniej dotrzymuje obietnic, i oddaje d ługi nie to co nasz kochany Gammbus..
@ Franek
Wez Ty ku*wa idz i nie wracaj, Bo potrafisz tylko zjezdzac.. Ktoś mądry kiedyś powiedział "zanim ocenisz innych oceń siebie " Może wieć warto zrobić sobie samemu rachunek sumienia?
@All
Potraficie wszyscy tylko jechać, a jeżeli już podchodze do cyctatów to ktoś (nie będę mówił kto, bo mnie wyśmiejecie, ale jeżeli ktoś wie to jestem pod wrażeniem) też powiedział "Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień(..)"
Czasami 3 razy trzeba pomyśleć zanim się coś powie, Bo skąd wiesz jaki Cors czy Gammbler jest w rl.. Jednym słowem : ZAL
Onizuko jest offline